Hvad er en gruppeaktivitet?
En »gruppeaktivitet« er en af dine aktiviteter, der er blevet samlet i en gruppe med mindst én anden aktivitet, som en anden atlet har uploadet. Din aktivitet vil blive grupperet med andre atleter, hvis I overlapper i et bestemt tidsrum. Denne gruppering vises i feeden for aktiviteter og på siden med aktivitetsoplysninger. Læs mere her.
Sådan fungerer det
Indstillingen »Gruppeaktiviteter« er standardindstillingen og kan ikke aktiveres eller deaktiveres for enkelte aktiviteter. Du kan dog altid fjerne en individuel aktivitet fra en gruppe ved at bruge knappen Forlad gruppe på hjemmesiden eller i mobilappen, uanset din indstilling for gruppeaktiviteter. Ændringer af privatlivsindstillingerne for gruppeaktiviteter vil gælde for alle eksisterende og nye aktiviteter på din Strava-konto.
Sæt privatlivsindstillingen for din gruppeaktivitet til »Alle«, så andre atleter kan se, at du var en del af en gruppe.
Når du vælger »Alle«
Alle Strava-atleter:
kan se, at du var en del af en gruppe.
kan matches til din aktivitet.
kan se, at du blev matchet til deres aktivitet.
Blokerede atleter:
Du kan ikke se dem samlet under dine aktiviteter, og de vil heller ikke være samlet under dine aktiviteter.
Sæt privatlivsindstillingen for »Gruppeaktivitet« til »Følgere«, hvis du foretrækker, at det kun er dine følgere eller dem, du følger, der kan se, at du har været medlem af en gruppe.
Når du vælger følgere
Følgere:
kan se, du var en del af en gruppe.
Atleter, du følger:
kan se, du var en del af en gruppe.
Atleter, der ikke følger dig:
kan ikke se dig grupperet med deres aktiviteter.
kan ikke se, at du var en del af en anden atlets gruppe.
kan ikke se, at du blev grupperet med andre atleter på dine egne aktiviteter.
kan grupperes med din aktivitet, men de vil ikke se denne gruppering. Kun du og dine følgere eller dem, du følger, vil se dem.
Du:
Du kan stadig se dig selv i en gruppe sammen med atleter, der ikke følger dig, på din aktivitetsoversigtsside, men de vil ikke kunne se dig i gruppen, når de ser deres egen aktivitetsoversigtsside.
Sæt privatlivsindstillingen for »gruppeaktiviteter« til »Ingen«, hvis du foretrækker, at dine aktiviteter ikke grupperes sammen med andre Strava-atleter.
Når du vælger »Ingen«
Ingen atleter vil blive grupperet med dine aktiviteter, og du vil heller ikke fremgå i en gruppe på andres aktiviteter.
Alle dine tidligere aktiviteter vil blive fjernet fra grupperinger.
Bemærk, at indstillingen »Gruppeaktiviteter« bestemmer, om en aktivitet kan grupperes sammen med en anden atletes aktivitet. Den ændrer dog ikke, hvem der kan se din aktivitet. Aktivitetens privatlivsindstilling vil tilsidesætte privatlivsindstillingen for gruppeaktiviteter, hvis du vælger en mere restriktiv aktivitetssynlighed. Hvis dine privatlivsindstillinger for aktiviteter ikke tillader en atlet at se din aktivitet, vil vedkommende ikke kunne se den sammen med andres aktiviteter.
Administration af dine privatlivsindstillinger for gruppeaktiviteter
På hjemmesiden skal du holde musen over dit profilbillede i øverste højre hjørne og vælge Indstillinger.
Klik på fanen Privatlivsindstillinger til venstre.
Vælg »Alle«, »Følgere« eller »Ingen« under »Gruppeaktiviteter«.
I mobilappen skal du åbne dine indstillinger fra ikonet i øverste højre hjørne under fanen Dig. Tryk på »Privatlivsindstillinger« > »Gruppeaktiviteter« for at vælge mellem »Alle«, »Følgere« eller »Ingen«.