Segments: i don't see any, others does

Hallo,

 

How come that i don't see segments after a MTB ride. Today i did a VTT, my uncle and me both recorded de ride, he has 30 segments, me zero? Should have the same. What setting is wrong?

 

Thanks in advance

0

Comentarios

4 comentarios
  • Same problem,

    I'm just driving all my standard segments for the first time ...

    0
    Acciones de comentarios Permalink
  • Hallo,

     

    Veronderstel dat u Nederlands praat.

    Heb contact gehad met de helpdesk. Via de app kan je het aanpassen op de volgende manier.

    Klik op de recordbutton, vervolgens kan je daar je activiteit aanpassen naar bv lopen, zwemmen, fietsen, ...

    Bij mij stond het ingesteld op velomobile terwijl het rit moet zijn. Dus pas dit aan en probleem is opgelost. ;)

     

    Succes

    Grts

    0
    Acciones de comentarios Permalink
  • Are you sure it is listing your activity type correctly?  Is your activity in Strava listed as a ride or did it get loaded as a run or e-bike or something else?  I know some had an issue where their default activity was set to "velomobile" for some reason.  If the activity is wrong, it won't show you any of the bike segments.

    0
    Acciones de comentarios Permalink
  • I had contact with the helpdesk and indeed the activity type was wrong. Instead of veloride is should be ride. That was my problem and now is fixed.
    Thanks 👊🏼

    0
    Acciones de comentarios Permalink

Iniciar sesión para dejar un comentario.

¿No encontró lo que buscaba?

Nueva publicación