My new ride appears in my feed only after a long delay

At the end of my ride I stop and save as normal and within seconds I the trophy appears in the notification bar to show my ride is ready to view, and the total distance is correctly updated - however I can still only see my previous rides. I have tried refreshing, closing the app and re-starting and anything else I can think of. The ride eventually appears some time later when I am not looking. I can see my ride immediately if I log into the website.

Any ideas? What do I do to force it to show?

(Strava 4.22.0, Nexus 5, Android 6.0.1)

0

Commentaires

7 commentaires
  • Found your post looking for solutions of the same natire problem. Any luck?

    0
    Actions pour les commentaires Permalien
  • Hi Pavel,

    No sorry it still does it, and I have no solution. This may be just an obscure bug seen only on a few combinations of phone or OS version or network which if Strava even read my report they would mark as "don't fix".

    It's not life changing, just annoying. If I paid for the app I would expect a fix.

    Ian

    0
    Actions pour les commentaires Permalien
  • Same issue here.

    Looking forward for news.

    0
    Actions pour les commentaires Permalien
  • having the same issue

     

    0
    Actions pour les commentaires Permalien
  • Same issues. I've been using a Garmin 910 and have Strava premium. No issues. Actually up until about last month it would be "too fast" ie. getting kudos before I could even edit ride/run comments. Now it might be the next day or so. I've logged on/off. Tried resinking the Garmin etc. It has also skipped rides such as posting the first 2 rides ... Skipped third lap then posted 4 the from the 24HIOP the a day later up popped the missing lap. ?!

    0
    Actions pour les commentaires Permalien
  • If it was something that only happened yesterday, I know they had server issues. If it's more than that, I had about 2 weeks of dealing with that that. Have the garmin forerunner 220 and was having to restart the watch and my phone and keep poking at it until the forerunner would load to garmin connect. Was taking multiple tries, and even after that sometimes there was a 1-4 hour delay for the activity to make it to strava. After a week or two it seemed to resolve itself for whatever reason so wish I had a more concise answer for you, but never figured out what the heck happened...

    0
    Actions pour les commentaires Permalien
  • Since(?) new Strava (?) ------ feed (rwith recorded ride)  shows on the iphone used when  download but no on website on chromebook . Sometimes with much delay.  Crappy.

    0
    Actions pour les commentaires Permalien

Vous devez vous connecter pour laisser un commentaire.

Ce n’est pas ce que vous cherchez ?

Nouvelle publication