Privacyinstellingen voor profielpagina

Wat is je profiel?

Op je profielpagina staat informatie over jou en je sport. Je kunt hier meer informatie over je profielpagina lezen.

Privacyinstellingen voor je profielpagina beheren

• Op het web:ga naar de pagina Instellingen door de muisaanwijzer op je profielfoto in de rechterbovenhoek te plaatsen en Instellingen te selecteren.
    • Klik op het tabblad Privacyinstellingen aan de linkerkant van de pagina.
    • Selecteer Iedereen of Niemand onder Profielpagina.
  • In Android: selecteer Instellingen in het navigatiemenu en selecteer Privacyinstellingen op de volgende pagina.
    • Selecteer Profielpagina en kies tussen Iedereen of Niemand.
  • In iOS:selecteer Meer in de rechterbenedenhoek van je scherm en selecteer Privacyinstellingen op het volgende scherm.
    • Selecteer Profielpagina en kies tussen Iedereen of Niemand.

Hoe het werkt

• Stel de privacyinstellingen voor je profiel in op Iedereen als de hele Strava-community je volledige profiel mag zien. Als je Iedereen selecteert:
    • Alle Strava-sporters:
      • Kunnen je volledige profiel zien (tenzij ze zijn geblokkeerd). Dit omvat je profielfoto, locatie, bio, recente foto's, kalenderwidget 'Afgelopen vier weken', clubs, recente prestaties, trofeeënkast, volgers/degenen die jij volgt, KOM's/QOM's, posts, week- en jaardoelen, activiteitengrafiek en -samenvattingen, vergelijkingen en schoenen.
      • Kunnen je volgen zonder je goedkeuring.
      • Kunnen je actviteitssamenvattingen in clubfeeds zien.
      • Kunnen je trainingslog bekijken als je dat openbaar maakt.
      • Kunnen op je pagina met activiteitsdetails zien welke sportspullen je gebruikt.
    • Iedereen op het web:
      • Kan een uitgelogde versie van je Strava-profiel zien. Deze omvat je volledige naam en locatie, bio, trofeeënkast, activiteitengrafiek, totaalstatistieken voor de maand (afstand, tijd, hoogteverschil), recente prestaties, jaar-tot-heden-statistieken (afstand, tijd, hoogteverschil, aantal), aller-tijdenstatistieken (afstand, tijd, hoogteverschil, aantal), aantal volgers/degenen die jij volgt, recente foto's.
  • Stel de privacyinstelling voor je profiel in op Volgers als je bepaalde profielgegevens wilt verbergen voor niet-volgers. Als je Volgers selecteert:
    • Volgers:
      • Kunnen je volledige profiel zien. Dit omvat je profielfoto, locatie, bio, recente foto's, kalenderwidget 'Afgelopen vier weken', clubs, recente prestaties, trofeeënkast, volgers/degenen die jij volgt, KOM's/QOM's, posts, week- en jaardoelen, activiteitengrafiek en -samenvattingen, vergelijkingen en schoenen en/of fietsen.
    • Niet-volgers:
      • Kunnen beperkt profielgegevens zien. Deze omvatten je profielfoto, locatie, bio, recente foto's, kalenderwidget 'Afgelopen vier weken', recente prestaties, trofeeënkast, aantal volgers/degenen die jij volgt, week- en jaardoelen, activiteitengrafiek, vergelijkingen en schoenen. Daarnaast kan op sommige delen van je profiel niet meer worden geklikt, zoals de segmenten die zijn gekoppeld aan je recente prestaties, het aantal volgers, de kalenderwidget 'Afgelopen vier weken' en vergelijkingen.
      • Kunnen verzamelde gegevens op je profiel, waaronder afstand/tijd van activiteiten, zien.
      • Moeten je goedkeuring vragen voordat ze je kunnen volgen.
      • Kunnen niet je activiteitssamenvattingen op je profielpagina of in clubfeeds zien.
      • Kunnen niet de starttijd en sportspullen op je pagina met activiteitsdetails zien.
      • Zien mogelijk je activiteiten in openbare locatis zoals Flybys, groepsactiviteiten, segmenten, openbare clubs en Challenge-klassementen. Pas de privacyinstellingen voor je Flybys, groepsactiviteiten en activiteiten aan als je dit wilt voorkomen.
      • Kunnen niet naar je activiteiten gaan in klassementen of clubs op uitnodiging.
      • Kunnen geen foto's op je activiteitenpagina's zien.
      • Kunnen je profiel zoeken met de tool 'Sporter zoeken', maar zien alleen beperkte informatie op je profielpagina, zoals hierboven beschreven.
    • Iedereen op het web:
      • Kan een uitgelogde versie van je Strava-profiel zien. Deze omvat je voornaam en eerste letter van je achternaam, locatie, trofeeënkast, activiteitengrafiek, totaalstatistieken voor de maand (afstand, tijd, hoogteverschil), recente prestaties, jaar-tot-heden-statistieken (afstand, tijd, hoogteverschil, aantal), aller-tijdenstatistieken (afstand, tijd, hoogteverschil, aantal), aantal volgers/degenen die jij volgt.

Hoe je profiel wordt getoond aan volgers in vergelijking met niet-volgers: