Privacyinstellingen voor profielpagina

Wat is je profielpagina?

Op je profielpagina staat informatie over jou en je activiteiten. Je kunt hier meer informatie over je profielpagina lezen.

Privacyinstellingen voor je profielpagina beheren

• Op het web: Ga naar de pagina 'Instellingen' door de muisaanwijzer op je profielfoto in de rechterbovenhoek te plaatsen en 'Instellingen' te selecteren.
    • Klik op het tabblad 'Privacyinstellingen' aan de linkerkant van de pagina.
    • Selecteer 'Iedereen' of 'Volgers' onder 'Profielpagina'.
  • In Android: Selecteer 'Instellingen' in het navigatiemenu en selecteer 'Privacyinstellingen' op de volgende pagina.
    • Selecteer 'Profielpagina' en kies tussen 'Iedereen' of 'Volgers'.
  • In iOS: Selecteer 'Meer' in de rechterbenedenhoek van je scherm en selecteer 'Privacyinstellingen' op het volgende scherm.
    • Selecteer 'Profielpagina' en kies tussen 'Iedereen' of 'Volgers'.

Hoe het werkt

• Stel de privacyinstellingen voor je profiel in op 'Iedereen' als de hele Strava-community je volledige profiel mag zien. Als je 'Iedereen' selecteert:
    • Alle Strava-sporters:
      • Kunnen je volledige profiel zien (tenzij ze zijn geblokkeerd). Dit omvat je profielfoto, locatie, bio, activiteitenstatistieken van de week (tijd, afstand en hoogteverschil), recente foto's, kalenderwidget 'Afgelopen vier weken', clubs, recente prestaties, trofeeënkast, volgers/degenen die jij volgt, KOM's/QOM's, posts, week- en jaardoelen, activiteitendiagram en -samenvattingen, vergelijkingen en schoenen.
      • Kunnen je volgen zonder je goedkeuring.
      • Kunnen je activiteitssamenvattingen in clubfeeds zien.
      • Kunnen je trainingslog bekijken als je dat openbaar maakt.
      • Kunnen op je pagina met activiteitsdetails zien welke sportspullen je gebruikt.
    • Iedereen op het web:
      • Kan een uitgelogde versie van je Strava-profiel zien. Deze omvat je volledige naam en locatie, bio, trofeeënkast, activiteitendiagram, totaalstatistieken voor de maand (afstand, tijd, hoogteverschil), recente prestaties, jaar-tot-heden-statistieken (afstand, tijd, hoogteverschil, aantal), aller-tijdenstatistieken (afstand, tijd, hoogteverschil, aantal), aantal volgers/degenen die jij volgt, recente foto's.
  • Stel de privacyinstelling voor je profiel in op 'Volgers' als je bepaalde profielgegevens wilt verbergen voor niet-volgers. Als je 'Volgers' selecteert:
    • Volgers:
      • Kunnen je volledige profiel zien. Dit omvat je profielfoto, locatie, bio, recente foto's, kalenderwidget 'Afgelopen vier weken', clubs, recente prestaties, trofeeënkast, volgers/degenen die jij volgt, KOM's/QOM's, posts, week- en jaardoelen, activiteitendiagram en -samenvattingen, vergelijkingen en schoenen en/of fietsen.
    • Niet-volgers:
      • Kunnen beperkt profielgegevens zien. Deze omvatten je profielfoto, locatie, bio, aantal volgers/degenen die jij volgt, activiteitenstatistieken van de week (tijd, afstand en hoogteverschil), activiteitendiagram, vergelijkingen en totaal aantal activiteiten over de afgelopen vier weken. Daarnaast kan op sommige delen van je profiel niet meer worden geklikt, zoals op het aantal volgers en vergelijkingen.
      • Kunnen beperkt verzamelde gegevens op je profiel, waaronder afstand/tijd/enz. van activiteiten, zien.
      • Moeten je goedkeuring vragen voordat ze je kunnen volgen.
      • Kunnen niet je activiteitssamenvattingen op je profielpagina of in clubfeeds zien.
      • Kunnen niet de starttijd en sportspullen op je pagina met activiteitsdetails zien.
      • Zien mogelijk je activiteiten op openbare locaties zoals Flybys, groepsactiviteiten en klassementen voor segmenten, openbare clubs en challenges. Pas de privacyinstellingen voor je Flybys, groepsactiviteiten en activiteiten aan als je dit wilt voorkomen.
      • Kunnen niet naar je activiteiten gaan vanuit klassementen of clubs op uitnodiging.
      • Kunnen geen foto's op je activiteitenpagina's zien.
      • Kunnen je profiel zoeken met de tool 'Sporter zoeken', maar zien alleen beperkte informatie op je profielpagina, zoals hierboven beschreven.
    • Niemand op het web:
      • Kan een uitgelogde versie van je profiel of pagina met activiteitsdetails zien.

Hoe je profiel wordt getoond aan volgers in vergelijking met niet-volgers wanneer het is ingesteld op 'Volgers'

Strava_fietserprofiel___Andrea_Anderson__2019-05-21_16-36-49_.jpg Strava_fietserprofiel___Andrea_Anderson__2019-05-21_16-54-33_.jpeg

2019-5-23_15-10-31.jpeg 2019-5-23_14-51-27.jpeg