Privacyinstellingen voor groepsactiviteiten

Wat is een groepsactiviteit?

Je activiteit wordt gegroepeerd met die van andere sporters als deze tijdelijk overlappen: meer informatie.

Privacyinstellingen voor groepsactiviteiten beheren

• Op het web: Ga naar de pagina 'Instellingen' door de muisaanwijzer op je profielfoto in de rechterbovenhoek te plaatsen en 'Instellingen' te selecteren.
    • Klik op het tabblad 'Privacyinstellingen' aan de linkerkant van de pagina.
    • Selecteer 'Iedereen' of 'Niemand' onder 'Groepsactiviteiten'.
  • In Android: Selecteer 'Instellingen' in het navigatiemenu en selecteer 'Privacyinstellingen' op de volgende pagina.
    • Selecteer 'Groepsactiviteiten' en kies tussen 'Iedereen' of 'Niemand'.
  • In iOS: Selecteer 'Meer' in de rechterbenedenhoek van je scherm en selecteer 'Privacyinstellingen' op het volgende scherm.
    • Selecteer 'Groepsactiviteiten' en kies tussen 'Iedereen' of 'Niemand'.

Hoe het werkt

Deze instelling kan niet worden in- of uitgeschakeld voor afzonderlijke activiteiten. Ongeacht welke instelling je kiest, je kunt altijd je activiteit uit een groep verwijderen met de knop 'Groep verlaten' op de website.

• Stel de privacyinstellingen voor je groepsactiviteit in op 'Iedereen' als andere sporters mogen zien dat je deel uitmaakte van een groep. Als je 'Iedereen' selecteert:
    • Iedere Strava-sporter:
      • Kan zien dat je deel uitmaakte van een groep.
      • Kan worden gematcht met je activiteit.
      • Kan zien dat je werd gematcht met zijn of haar activiteit.
      • Kan via de groep naar je activiteitsdetails klikken, tenzij de zichtbaarheidsinstelling van je activiteit 'Volgers' is.
  • Stel de privacyinstelling van je groepsactiviteit in op 'Volgers' als je wilt dat alleen volgers of degenen die jij volgt kunnen zien dat je deel uitmaakte van een groep. Als je 'Volgers' selecteert:
    • Volgers:
      • En degenen die jij volgt zien dat je deel uitmaakte van een groep.
      • Sporters met wie je activiteit is gegroepeerd, worden op je activiteitenpagina's verborgen voor niet-volgers. Jij wordt verborgen voor niet-volgers in de gegroepeerde activiteiten van andere sporters.
      • Je kunt je activiteiten gegroepeerd zien met die van niet-volgers op je pagina met activiteitsdetails, maar deze niet-volgers zien jouw activiteiten niet gegroepeerd wanneer ze hun eigen pagina met activiteitsdetails bekijken.
    • Niet-volgers:
      • Kunnen niet zien dat jouw activiteiten met die van hen zijn gegroepeerd.
      • Kunnen niet zien dat je deel uitmaakte van de groep van een andere sporter.
      • Kunnen worden gegroepeerd met je activiteit, maar kunnen dit niet zien. Alleen jij en andere volgers/sporters die jij volgt, kunnen dit zien.