Privacyinstellingen voor groepsactiviteiten

Wat is een groepsactiviteit?

Je activiteit wordt gegroepeerd met die van andere sporters als deze tijdelijk overlappen. Meer informatie.

Privacyinstellingen voor groepsactiviteiten beheren

• Op het web:ga naar de pagina Instellingen door de muisaanwijzer op je profielfoto in de rechterbovenhoek te plaatsen en Instellingen te selecteren.
    • Klik op het tabblad Privacyinstellingen aan de linkerkant van de pagina.
    • Selecteer Iedereen of Niemand onder Groepsactiviteiten.
  • In Android: selecteer Instellingen in het navigatiemenu en selecteer Privacyinstellingen op de volgende pagina.
    • Selecteer Groepsactiviteiten en kies tussen Iedereen of Niemand.
  • In iOS:selecteer Meer in de rechterbenedenhoek van je scherm en selecteer Privacyinstellingen op het volgende scherm.
    • Selecteer Groepsactiviteiten en kies tussen Iedereen of Niemand.

Hoe het werkt

Deze instelling kan niet worden in- of uitgeschakeld voor afzonderlijke activiteiten. Ongeacht welke instelling je kiest, je kunt altijd gegroepeerde sporters verwijderen met de knop 'Sporter verwijderen' op de website.

• Stel de privacyinstellingen voor je groepsactiviteit in op Iedereen als andere sporters mogen zien dat je deel uitmaakte van een groep. Als je Iedereen selecteert:
    • Iedere Strava-sporter:
      • Kan zien dat je deel uitmaakte van een groep.
      • Kan worden gematcht met je activiteit.
      • Kan zien dat je werd gematcht met zijn of haar activiteit.
      • Kan via de groep naar je activiteitsdetails klikken, tenzij de zichbaarheidsinstelling van je activiteit Volgers is.
  • Stel de privacyinstelling van je groepsactiviteit in op Volgers als je wilt dat alleen volgers of degenen die jij volgt kunnen zien dat je deelt uitmaakte van een groep. Als je Volgers selecteert:
    • Volgers:
      • En degenen die jij volgt zien dat je deel uitmaakte van een groep.
      • Sporters met wie je bent gegroepeerd, worden op je activiteitenpagina's verborgen voor niet-volgers. Jij wordt verborgen voor niet-volgers in de gegroepeerde activiteiten van andere sporters.
      • Je kunt jezelf gegroepeerd zien met niet-volgers op je pagina met activiteitsdetails, maar deze niet-volgers zien jou niet gegroepeerd wanneer ze hun eigen pagina met activiteitsdetails bekijken.
    • Niet-volgers:
      • Kunnen niet zien dat jouw activiteiten met die van hen zijn gegroepeerd.
      • Kunnen niet zien dat je deel uitmaakte van de groep van een andere sporter.
      • Worden mogelijk gegroepeerd met je activiteit, maar kunnen dit niet zien. Alleen jij en je volgers/degenen die jij volgt, kunnen dit zien.