Verbeterde privacy voor groepsactiviteiten

Sporters met wie je een groep vormt, worden op je activiteitenpagina's verborgen voor mensen die jou niet volgen. Jij wordt in groepsactiviteiten van andere sporters verborgen voor mensen die jou niet volgen. Je kunt nog steeds sporters in andere groepen zien, zoals mensen die jou niet volgen. Als je hen wilt verwijderen, gebruik dan de knop 'Sporter verwijderen'.

• Ga op de website naar de pagina 'Instellingen' door de muisaanwijzer op je profielfoto te plaatsen en 'Instellingen' te selecteren. Klik op het tabblad 'Privacy' aan de linkerkant van de pagina en vink het vakje aan naast 'Alleen je volgers en de sporters die jij volgt, kunnen zien dat je aan een groepsactiviteit hebt meegedaan'.
  • Ga op mobiel naar Meer > Instellingen > Privacy en schakel 'Verbeterde privacy voor groepsactiviteiten' in.
  • Deze instelling kan niet worden in- of uitgeschakeld voor afzonderlijke activiteiten.

IMG_8254.jpg Screenshot_20170224-172028.jpg