Strava-routes synchroniseren met je Garmin-apparaat

Automatisch de Strava-routes die je hebt gemaakt of met een ster hebt gemarkeerd , synchroniseren met je Garmin-apparaat

• Compatibele apparaten
  • Strava-routes inschakelen
  • Routes synchroniseren
  • Veelgestelde vragen

Compatibele apparaten

• Elk Garmin-apparaat dat 'Koersen' ondersteunt, kan Strava-routes ondersteunen.
  • Houd er rekening mee dat de Strava Connect IQ-app niet meer wordt ondersteund.

Strava-routes inschakelen op Garmin-apparaten

• Op de Garmin Connect-website: Schakel toestemming voor 'Koersen' in op de pagina 'Accountgegevens' om je voordeel te doen met de integratie.
  • In de mobiele Garmin Connect-app: ga naar Instellingen > Partner-apps > Strava > Toestemming voor 'Koersen' inschakelen.

Strava-routes synchroniseren met Garmin-apparaten

De route moet met een ster zijn gemarkeerd, anders kan deze niet worden gesynchroniseerd met je Garmin-apparaat.

• Op de Strava-website: open het dropdownmenu Dashboard en selecteer Mijn routes. In de mobiele app: selecteer Profiel en scroll omlaag naar Routes
  • Tik op het ster-icoon zodat het oranje wordt. Als de route die je wilt synchroniseren al een ster heeft, moet je de ster verwijderen (het icoon is dan niet meer oranje) en de ster opnieuw toevoegen.
  • De volgende keer als je je apparaat synchroniseert met de mobiele Garmin Connect-app of met Garmin Express-software, worden alle nieuwe Strava-routes met ster gesynchroniseerd met je Garmin-apparaat. Gesynchroniseerde routes zijn zichtbaar in je 'Koersen'-map op je Garmin.

Dutch4.jpg Dutch5.jpg

Als je segmenten op je route hebt gemarkeerd met een ster, worden deze ook gesynchroniseerd met je Garmin-apparaat mits het segment op de bijbehorende routepagina op de Strava-website wordt getoond. Nadat de segmenten zijn gesynchroniseerd, kun je ze volgen als Live Segments, zelfs als je een route volgt.

Veelgestelde vragen

Moet ik mijn firmware updaten?

Nee, je hoeft alleen maar de bovenstaande instructies te volgen om Strava-routes in te schakelen.

Hoe verwijder ik een route?

Je moet de route verwijderen van je Garmin-apparaat. Als je de ster van de route op Strava verwijdert, wordt de route zelf niet verwijderd.

Wat als mijn route niet is gesynchroniseerd?

Controleer eerst of de route is gesynchroniseerd met Garmin Connect door deze op te zoeken in de 'Koersen'-map in de mobiele app of op de website.

• Als je de route ziet, synchroniseer je je apparaat met Garmin Connect via Bluetooth of wifi.
  • Als je de route niet ziet, verwijder je de ster en markeer je de route opnieuw met een ster op Strava. Synchroniseer daarna je apparaat met Garmin Connect.