Trainingsvideo's

Deze functie is beschikbaar voor Summit-leden en geeft je toegang tot een bibliotheek vol trainingsvideo's, waarmee je dankzij de verschillende op maat gemaakte trainingen en al het motiverend materiaal steeds beter kunt worden. Je kunt deze video's zo lang en zo vaak bekijken als je wilt, zolang je maar een gegevensverbinding hebt. We raden aan om verbinding via wifi te maken om mogelijke extra mobiele gegevenskosten te vermijden. Nadat je klaar bent met een trainingsvideo, kun je op eenvoudige wijze een handmatige activiteit invoeren die jouw activiteit op Strava weerspiegelt.

Heb ik nog andere apparatuur nodig?

Voor fietsvideo's heb je een indoortrainer nodig om de instructies op te volgen. Voor overige video's heb je verder niets nodig.

Kan ik deze video's op mijn computer bekijken?

Ja, er zijn momenteel via de website van Strava video's beschikbaar voor Summit-leden.

Kan ik deze video's op mijn iPad of Android-tablet afspelen?

Ja, je kunt de telefoonversie van de app installeren en de video's op een volledig scherm afspelen.

Kan ik deze op mijn televisie streamen?

Ja, op iOS kun je Apple TV via AirPlay streamen. Op Android kun je een HDMI-kabel gebruiken om verbinding te maken met een televisie.

Kan ik mijn traineractiviteiten die zijn vastgelegd met een speciaal GPS-apparaat koppelen aan een video?

Op dit moment niet. Na afloop van trainingsvideo's heb je de mogelijkheid om de activiteit zonder GPS-gegevens te registreren.