Gezondheid-app en Strava

Upload activiteiten via de Apple Work-out-app naar Strava en synchroniseer activiteiten vanuit Strava automatisch met de Gezondheid-app.

Strava en de Apple Gezondheid-app koppelen

• Open de instellingen in de app via het tandwielicoontje rechtsbovenin op de tabbladen Home, Groepen of Jij. Selecteer Toepassingen, diensten en apparaten > Gezondheid > Selecteer het plusje (+).
  • Tik op Koppelen in het volgende scherm.
  • De pagina Gezondheidsgegevens wordt geopend. Hier kun je het delen van gegevens tussen Strava en de Gezondheid-app inschakelen. Je beheert zelf welke informatie Strava kan lezen en naar de Gezondheid-app kan sturen. Je moet Work-outs inschakelen om gegevens te kunnen delen.
    • Nadat je dit hebt ingesteld, kun je de Gezondheidstoegang voor Strava aanpassen door in de Gezondheid-app naar Gegevensbronnen > Strava te gaan.

English1.jpg English2.jpg

Synchronisatie van Strava met de Gezondheid-app

• Ga naar Instellingen (tandwieltje) > Toepassingen, diensten en apparaten > Gezondheid en schakel de optie Verzenden naar Gezondheid in.
  • Strava stuurt dan automatisch gegevens naar de Gezondheid-app, zoals route-informatie, activiteitstype, afstand, tijd en calorieën. Let op: Route-informatie van een derde partij (Garmin, Zwift, enz.) worden niet met de Gezondheid-app gesynchroniseerd.

Synchronisatie van de Gezondheid-app met Strava

Let op: Alleen activiteiten die in de afgelopen 30 dagen met de Apple Watch Work-out-app zijn opgenomen, kunnen met Strava worden gesynchroniseerd. Activiteiten die via een derde partij naar de Gezondheid-app zijn geüpload, worden niet met Strava gesynchroniseerd.

• Ga naar Instellingen (tandwieltje) > Toepassingen, diensten en apparaten > Gezondheid en schakel de optie Verzenden naar Gezondheid in.
  • Selecteer Importeren naast de activiteit die je met je Strava-account wilt synchroniseren.

Meldingen

• Wil je een melding ontvangen als er een work-out klaarstaat om te uploaden?Ga dan naar Instellingen (tandwieltje) > Toepassingen, diensten en apparaten > Gezondheid en schakel de optie Meldingen over nieuwe trainingen in.
  • Als je dan Strava opent, wordt er een melding weergegeven (via het belletje) dat er een work-out vanuit de Gezondheid-app klaarstaat om te uploaden.

Worden je Strava-activiteiten niet met de Gezondheid-app gesynchroniseerd?

Je kunt forceren dat de activiteiten worden gesynchroniseerd door de Gezondheid-app geforceerd te sluiten en dan door het tabblad 'Jij' in de Strava-app te scrollen.