Over Strava-kaarten

Over onze kaarten

Sinds 30 oktober 2019 levert Mapbox de statische kaarten in de feed en op de pagina met activiteitsdetails en OpenStreetMap levert de data voor wegen, plekken, parken en routes.

Op de website van Strava vind je drie kaarten om je activiteiten te bekijken: Terrein, Standaard en Satelliet. De terreindata wordt opgehaald uit InterMap en een tiental specifieke bronnen per land. De satellietbeelden worden opgehaald uit DigitalGlobe, NASA en Mapbox.

De interactieve kaarten in de Strava-app gebruiken Google Maps voor Android en Apple Maps voor iOS.

De thumbnails van geselecteerde kaarten op de Strava-website en in de Strava-app voor Android en iOS gebruiken data uit ©OpenStreetMap en vallen onder licentie van de ODbL. Strava heeft een actieve rol in het bijdragen aan OpenStreetMap.Copyrightdetails van ODbL bekijken

Feedback over kaarten

In dit artikel staat hoe je waardevolle feedback levert om de kaarten voor de hele community te verbeteren.