Hoe neem ik contact op met de Strava-ondersteuning?

Op de ondersteuningssite

1. Klik op de link naar Een aanvraag indienen onderaan op deze pagina.
  2. Voordat je een ondersteuningsaanvraag kunt indienen, moet je je aanmelden bij je Strava-account.
  3. Bekijk je huidige aanvragen door rechtsboven op deze pagina op 'Aanmelden' te klikken. Selecteer daarna 'Mijn activiteiten' in het menu onder je naam.

In de mobiele app

1. Open het Instellingen-menu (tandwielicoontje) in de iPhone-app en selecteer 'Hulp' > 'Ondersteuning'. Selecteer daarna rechtsboven 'Neem contact met ons op'.
  2. Open het Instellingen-menu (tandwielicoontje) vanaf je profielpagina in de Android-app en selecteer 'Ondersteuning'. Selecteer daarna rechtsonder het potloodicoontje.

Hoe je contact met ons kunt opnemen als je je niet bij Strava kunt aanmelden

Als je geen toegang tot je Strava-account kunt krijgen of als je je niet hebt geregistreerd met een Strava-account, stuur ons dan een e-mail.

Twitter en Facebook

Volg ons op Twitter @StravaSupport voor belangrijk nieuws, productupdates en handige tips voor optimaal Strava-gebruik. Vanwege tekenlimieten en naleving van het beleid voor gegevensprivacy kunnen we alleen technische en lidmaatschapsondersteuning bieden als je een ondersteuningsverzoek indient.