Hoe neem ik contact op met de Strava-ondersteuning?

Op de ondersteuningssite

1. Klik op de link naar Een aanvraag indienen onderaan op deze pagina.
  2. Voordat je een ondersteuningsaanvraag kunt indienen, moet je je aanmelden bij je Strava-account.
  3. Bekijk je huidige aanvragen door rechtsboven op deze pagina op 'Aanmelden' te klikken. Selecteer daarna 'Mijn activiteiten' in het menu onder je naam.

In de mobiele app

1. Open in de iPhone-app het menu 'Meer' en selecteer 'Ondersteuning'. Selecteer daarna rechtsboven 'Neem contact met ons op'.
  2. Open in de Android-app het menu 'Instellingen' en selecteer 'Ondersteuning'. Selecteer rechtsonder het plusteken.

Hoe je contact met ons kunt opnemen als je je niet bij Strava kunt aanmelden

Als je geen toegang tot je Strava-account kunt krijgen of als je je niet hebt geregistreerd met een Strava-account, stuur ons dan een e-mail.