Een sporter niet meer volgen

• Op de website:
    • Selecteer op je profielpagina het tabblad Volgen. Zet de muisaanwijzer op de knop Volgen naast de sporter die je niet meer wilt volgen, dan zie je de oranje knop Niet meer volgen.
    • Zet op de profielpagina van de sporter die je niet meer wilt volgen, de muisaanwijzer op de knop Volgen onder de locatie van de sporter, dan zie je de oranje knop Niet meer volgen.
  • In de mobiele app:
    • Selecteer op je profielpagina het tabblad Volgen. Selecteer daarna de knop Volgen naast de sporter die je niet meer wilt volgen, dan zie je de optie Niet meer volgen.
      IMG_0456.PNG Screenshot_20191007-160157.png
    • Selecteer op de pagina van de sporter die je niet meer wilt volgen, de knop Volgen naast het aantal volgers, dan zie je de optie om niet meer te volgen.
      IMG_0457.PNG Screenshot_20191007-160209.png

Een sporter blokkeren

Je kunt een Strava-sporter blokkeren op de profielpagina van de sporter die je wilt blokkeren.

• Op de website: klik op het tandwielicoontje en selecteer 'Sporter blokkeren'.
  • In de mobiele app: tik rechtsboven op het beletselteken (drie puntjes) en selecteer 'Blokkeren'.

IMG_0488.PNG Screenshot_20191007-160213.png

Als je een sporter blokkeert:

• Wordt deze van je lijst volgers verwijderd.
  • Word jij van zijn/haar lijst volgers en activiteitenfeed verwijderd.
  • Kan deze je niet meer volgen en heeft deze geen toegang meer tot je pagina met activiteitsdetails.
  • Worden alle profielgegevens voor die sporter verborgen, met uitzondering van je profielfoto, bio, totaal aantal activiteiten in de afgelopen vier weken, de activiteitenstatistieken van de huidige week (tijd, afstand en hoogteverschil), activiteitengrafiek en het aantal volgers/sporters die je volgt.
  • Iemand die jij hebt geblokkeerd, kan je activiteit (samenvatting) in openbare locaties zien, zoals segmentklassementen, clubfeeds en segmentverkenner. Maar de geblokkeerde sporter kan niet je activiteit zien als deze op de vermelding klikt.
  • Als je een volger verwijdert of blokkeert, wordt er geen melding naar hem of haar gestuurd.