Privacyinstellingen voor activiteiten

Wat is een pagina met activiteitsdetails?

De pagina met activiteitsdetails bevat uitgebreide gegevens over je activiteit op het web of in de mobiele app. Hieronder vallen onder meer: de datum en tijd van je activiteit, statistieken, biometrische gegevens, analysegrafieken, kaart, segmentmatches, prestaties, tijden en hoogteverschilprofiel.

Waar kun je deze privacyinstellingen vinden?

• Je standaardvoorkeur wijzigen
    • Op het web: ga naar de pagina 'Instellingen' door de muisaanwijzer op je profielfoto in de rechterbovenhoek te plaatsen en 'Instellingen' te selecteren.
    • Klik op het tabblad 'Privacyinstellingen' aan de linkerkant van de pagina.
    • Selecteer 'Iedereen', 'Volgers' of 'Alleen jij' onder 'Activiteiten'.
    • In Android: selecteer 'Instellingen' in het navigatiemenu en selecteer 'Privacyinstellingen' op de volgende pagina.
    • Select 'Activities' to choose between 'Everyone,' 'Only You' or 'Followers.'
    • In iOS: selecteer 'Meer' in de rechterbenedenhoek van je scherm en selecteer 'Privacyinstellingen' op het volgende scherm.
    • Select 'Activities' to choose between 'Everyone,' 'Only You' or 'Followers.'
  • Afzonderlijke activiteiten aanpassen
    • De privacyinstellingen voor een afzonderlijke activiteit zijn ook beschikbaar op de uploadpagina op mobiel en het web.
    • Op het web: ga naar de activiteit en selecteer 'Bewerken' (potloodpictogram). Selecteer 'Privacyinstellingen' en kies tussen 'Iedereen', 'Alleen jij' of 'Volgers'.
    • In de mobiele app: ga naar de activiteit en selecteer 'Bewerken'. Tik op 'Privacyinstellingen' en kies tussen 'Iedereen', 'Alleen jij' of 'Volgers'.

Wat zijn jouw instellingen?

Met je privacyinstellingen voor activiteiten kun je toegang tot je pagina met activiteitsdetails geven aan iedereen, volgers of alleen jezelf. Je kunt een standaardvoorkeur instellen, zodat je activiteiten automatisch met deze selectie worden geüpload en/of jij de zichtbaarheid van afzonderlijke activiteiten (wie dit kan zien) kunt wijzigen.

• Als je 'Iedereen' selecteert:
    • Alle Strava-sporters:
      • Hebben volledige toegang tot deze pagina. De foto's en sportspullen van je activiteit zijn zichtbaar voor niet-volgers als je profielinstelling 'Iedereen' is. Stel je profiel in op 'Volgers' als je je foto's en sportspullen wilt verbergen voor niet-volgers.
      • De activiteit wordt getoond in segment- en Challenge-klassementen. Andere gebruikers kunnen vanuit deze klassementen naar je pagina met activiteitsdetails en je profielpagina gaan.
    • Iedereen op het web:
      • Kan een uitgelogde versie van je activiteitenpagina zien. Deze bevat: afstand van je activiteit, hoogteverschil, beweegtijd, tempo/snelheid, calorieën, Vergelijkbare poging, foto's (tenzij je profiel is ingesteld op 'Volgers'), kaart, hoogteverschilprofiel, beste prestaties, tussentijden, populaire segmentmatches, tijd van je poging, kudo's en reacties.
  • Als je 'Volgers' selecteert:
    • Volgers:
      • Hebben volledige toegang tot deze pagina. Ze kunnen onder meer je starttijd en sportspullen bekijken.
      • De activiteit wordt niet openbaar getoond in segment- en Challenge-klassementen. Jij en je volgers kunnen wel segmentmatches en je overeenkomende tijden op je pagina met activiteitsdetails zien.
    • Niet-volgers:
      • Kunnen deze pagina niet zien, maar mogelijk wel samenvattingen van de activiteit op je profielpagina of in clubfeeds. Als je deze samenvattingen hierin wilt verbergen, wijzig je de zichtbaarheidsinstelling van je profiel naar 'Volgers'.
      • Kunnen mogelijk je groepsactiviteiten met andere sporters zien, maar kunnen de pagina met activiteitsdetails niet zien. Pas de zichtbaarheidsinstelling voor groepsactiviteiten indien gewenst aan.
    • Niemand op het web:
      • Kan een uitgelogde versie van je activiteit zien. Als een uitgelogde internetgebruiker probeert om een activiteit te zien die is ingesteld op 'Volgers', wordt de gebruiker omgeleid naar de pagina voor aanmelden/een account maken.
    • Iedereen op het web:
      • Kan mogelijk je activiteiten in Strava Flybys zien als je zichtbaarheidsinstelling voor Flybys 'Iedereen' is. Pas deze instelling aan als je wilt worden uitgesloten in Flybys.
  • Als je 'Alleen jij' selecteert:
    • Jij:
      • Bent de enige die je pagina met activiteitsdetails kan bekijken.
      • The activity will not appear on your profile or club feeds as a summary nor will your activity be on public leaderboards of any kind.
      • Je kunt nog steeds segmentmatches en je overeenkomende tijden op je pagina met activiteitsdetails zien.