Waarom staat mijn segmentpoging niet in het klassement?

Als je snelste segmentpoging niet in het segmentklassement te zien is, kun je dit op de volgende manieren oplossen:

• Activiteiten die alleen zichtbaar zijn voor jou en je volgers zijn niet te zien in segmentklassementen. Dit is een privacyinstelling die standaard kan worden beheerd voor een afzonderlijke activiteit of voor alle activiteiten.
    • Als je wilt dat je activiteit wordt weergegeven in het klassement, klik je op het 'Bewerken'-pictogram en stel je de privacyinstelling in op 'Iedereen'.
  • De activiteit is mogelijk gemeld. Je kunt de meldstatus van je activiteit op verschillende plaatsen op de Strava-website controleren. In de dashboardfeed zie je het woord 'Gemeld' naast de titel van de activiteit. Je kunt ook naar het 'Training'-tabblad bovenaan de pagina gaan en 'Mijn activiteiten' selecteren. Daar worden de gemelde activiteiten in rood aangegeven.
  • Als alles klopt, probeer het probleem dan op te lossen met de tool Verfris mijn resultaten.