Gesponsorde integraties

Gesponsorde integraties zijn activiteiten in de feed die zijn gekoppeld aan bepaalde apparaten of services van onze partners. In deze betaalde integraties, die wij labelen als Gesponsord, worden unieke statistieken of afbeeldingen benadrukt. Gesponsorde integraties bieden volgers ook de mogelijkheid om meer informatie over een service of apparaat te lezen door te tikken op de banner bij de activiteit.

• Hoe het werkt
  • Instellingen voor sporters
  • Feedback
  • Veelgestelde vragen

Hoe het werkt

Gesponsorde integraties zijn zichtbaar voor de sporter die de activiteit uploadt en voor zijn of haar volgers. Je hebt deze integraties waarschijnlijk al gezien voor merken als TrainerRoad, Mindbody en Peloton. De activiteiten die als deel van een gesponsorde integratie worden geregistreerd, worden verbeterd als de sporter die de activiteit uploadt, de integratie heeft ingeschakeld. Alle sporters, of ze nu Summit-leden zijn of niet, kunnen gesponsorde integraties voor hun eigen activiteiten in- of uitschakelen.

• Als je deze functie inschakelt, kun je unieke details over je activiteit delen, zoals een kop, aangepaste afbeelding of verbeterde kaart voor een bepaald apparaat.
  • Je volgers zien ook de link 'Meer informatie'.
  • Deze details kunnen verschillen, afhankelijk van het apparaat of de service die is gebruikt om de activiteit te registreren.

Instellingen voor sporters

Als je activiteiten uploadt, kun je deze verbetering voor je eigen activiteiten uitschakelen. Je kunt alle partnerintegraties beheren onder Instellingen > Partnerintegraties. Houd rekening met het volgende:

• Je kunt de verbetering alleen in- of uitschakelen voor je eigen activiteiten.
  • Als je je hiervoor afmeldt, zie je geen verbeterde partnercontent voor je eigen activiteiten.

Laat ons weten wat je ervan vindt

We onderzoeken momenteel verschillende versies van de verbetering, dus houd er rekening mee dat jouw ervaring kan verschillen van die van andere Strava-volgers. Bovendien kan jouw versie ook nog worden gewijzigd. Als je de functie gebruikt, krijgen we de beste feedback, maar je kunt ons hier ook laten weten wat je ervan vindt.

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik dat een integratie gesponsord is?

In de feed staat er een Gesponsord-tag bij de kaart of de afbeelding die de partner heeft geleverd.

Waarom is er een merktag bij mijn activiteit te zien, maar geen Gesponsord-tag?

Dit betekent dat het een partnerintegratie is, maar geen gesponsorde partnerintegratie.

Ik wil dit niet in mijn feed zien. Hoe schakel ik de verbetering uit?

Je kunt de verbetering niet uitschakelen voor activiteiten van andere sporters.