Privacyinstellingen voor Metro en Heatmap

Meer informatie over Strava Metro en Heatmap

Privacyinstellingen voor Metro en Heatmap beheren

• Op het web: ga naar de pagina 'Instellingen' door de muisaanwijzer op je profielfoto in de rechterbovenhoek te plaatsen en 'Instellingen' te selecteren.
    • Klik op het tabblad 'Privacyinstellingen' aan de linkerkant van de pagina en scroll omlaag naar 'Metro en Heatmap'.
    • Selecteer 'Mijn activiteiten op Metro en Heatmap opnemen' of maak de selectie ongedaan.
  • Open de app en selecteer 'Profiel' > 'Instellingen' (tandwiel in de rechterbovenhoek) > 'Privacybeheer.'
    • Selecteer 'Metro en Heatmap'.
    • Selecteer 'Mijn activiteiten op Metro en Heatmap opnemen' of maak de selectie ongedaan.

Hoe het werkt

• Als je 'Mijn activiteiten op Metro en Heatmap opnemen' hebt ingeschakeld:
    • Iedereen op het web:
      • Kan de 'hitte' zien van de activiteiten op de Heatmap die jij hebt bijgedragen.
    • Niemand:
      • Kan de 'hitte' zien van de activiteiten die zijn ingesteld op 'Alleen jij'.
      • Kan de 'hitte' zien van de delen van je activiteit die zijn begonnen of geëindigd in je privacyzone.
  • Als je 'Mijn activiteiten op Metro en Heatmap opnemen' hebt uitgeschakeld:
    • Niemand:
      • Kan de 'hitte' zien van de activiteiten die je hebt geüpload, ongeacht of de activiteit openbaar of privé is.