Autorisatie-instellingen van de app

• Bepaalde gegevens in je profiel bekijken geeft de app toestemming om het volgende te bekijken:
    • Naam
    • Sporter-ID
    • Segmentklassementen die zichtbaar zijn voor iedereen
    • Openbare routes
    • Sportspullen
    • Clubs waarvan je lid bent
  • Je volledige profiel bekijken geeft de app toestemming om het volgende te bekijken:
    • Locatie
    • Geslacht
    • Gewicht
    • Functional Threshold Power (FTP)
  • Je privégegevens bekijken die geen betrekking hebben op activiteiten, zoals segmenten en routes geeft de app toestemming om het volgende te bekijken:
    • Routes
    • Segmenten
  • Je e-mailadres bekijken geeft de app toestemming om je e-mailadres te bekijken.
  • Bepaalde gegevens in je profiel bewerken geeft de app toestemming om het volgende te uploaden en te wijzigen:
    • Gewicht (bijv. op een slimme weegschaal)
    • Functional Threshold Power (FTP)
    • Club-lidmaatschap (alleen apps met een club op Strava)
    • Segmenten namens jou opslaan in je account
  • Gegevens over je activiteiten bekijken geeft de app alleen-lezen-toegang tot alle activiteitsdetails van activiteiten die je voor 'Iedereen' of 'Volgers' zichtbaar hebt gemaakt. Activiteitsdetails van je privacyzones worden niet opgenomen.
  • Gegevens over je privéactiviteiten bekijken geeft de app alleen-lezen-toegang tot al je activiteitsdetails, waaronder activiteiten die zijn ingesteld op Alleen jij. Activiteitsdetails van je privacyzones worden wel opgenomen.
  • Je activiteiten vanaf de app uploaden naar Strava geeft de app toestemming om activiteiten te uploaden en te wijzigen. Activiteiten die zijn ingesteld op Alleen jij, kunnen niet worden gewijzigd, tenzij je de app toestemming hebt gegeven om je privéactiviteiten te bekijken.