Hartslaggegevens in je activiteiten verbergen

Je kunt je hartslaggegevens en 'Vergelijkbare poging' verbergen voor andere Strava-sporters door de instelling 'Hartslaggegevens verbergen' in te schakelen op de pagina waarop je je activiteiten bewerkt/opslaat. Je kunt de instelling inschakelen voor afzonderlijke activiteiten en als je van gedachten verandert, kun je deze later altijd uitschakelen.

1. Je verbergt je hartslaggegevens als volgt op de website:
    1. Zoek de activiteit waarvan je de hartslaggegevens op Strava.com wilt verbergen.
    2. Klik op het potlood-icoontje om te bewerken.
    3. Klik op het vakje naast Hartslaggegevens verbergen om deze instelling in te schakelen.
  2. Je verbergt je hartslaggegevens als volgt in de mobiele app: (Je kunt je hartslaggegevens ook verbergen via het uploaden/opslaan-scherm, zie stap 4.)
    1. Zoek de activiteit waarvan je de hartslaggegevens wilt verbergen.
    2. Klik rechtsboven op het beletselteken (drie puntjes).
    3. Klik op Bewerken.
    4. Scroll omlaag naar de instelling Hartslaggegevens verbergen en schakel deze in (wordt daardoor oranje).

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn hartslaggegevens standaard verbergen?

Je kunt geen standaardvoorkeur voor je hartslaggegevens instellen. Deze zijn standaard zichtbaar voor andere sporters, maar je kunt de instelling altijd wijzigen op het bewerken/uploaden-scherm.

Kan ik zelf mijn hartslaggegevens nog zien?

Ja, je kunt je hartslaggegevens nog steeds in je activiteiten zien.

Als ik mijn hartslaggegevens verberg, tellen deze dan nog steeds mee voor trainingsfuncties als 'Fitness & Freshness' en 'Vergelijkbare poging'?

Ja, verborgen hartslaggegevens tellen nog steeds mee voor deze functies. 'Vergelijkbare poging' wordt echter ook verborgen voor andere sporters.

Kan ik oude activiteiten bulksgewijs updaten om mijn hartslaggegevens te verbergen?

Nee, het is momenteel niet mogelijk om dit bulksgewijs te doen.

In welk opzicht is dit anders dan goedkeuren/afwijzen dat Strava hartslaggegevens verwerkt?

Als je je hartslaggegevens verbergt, kun je deze nog steeds in je activiteiten zien, maar andere sporters kunnen ze niet zien. Als je Strava geen toestemming geeft om je hartslaggegevens te verwerken en op te slaan, worden ze volledig verwijderd uit je activiteitsbestanden, zodat niemand ze kan zien, jij ook niet. Je kunt hier meer informatie lezen.