Nieuws over onze integratie met Relive

Veel van ons bij Strava hebben al enkele jaren met plezier gebruikgemaakt van Relive, maar vanwege recente updates van Relive, hebben we helaas besloten deze integratie te beëindigen. De huidige versie van Relive schendt meerdere van onze voorwaarden voor API-partners. Deze voorwaarden dienen om persoonlijke gegevens te beveiligen, om ervoor te zorgen dat we gelijke verwachtingen hebben van al onze partners, en om te beschermen wat Strava zo uniek maakt. We hebben er veel moeite in gestoken om te proberen dit samen met Relive op te lossen, maar uiteindelijk bleek het bedrijf niet bereid de wijzigingen door te voeren die nodig waren om zich aan de overeenkomst te kunnen houden. Daarom worden je activiteiten binnen Strava vanaf vandaag niet meer naar Relive verzonden.

Je kunt er zeker van zijn dat de manier waarop je gegevens worden opgeslagen niet is veranderd. Dit geldt ook voor de controle die je hebt over hoe de API-partners deze gegevens gebruiken. Het blijft onze missie om onze vele API-partners te helpen ervaringen te bieden die je trainingen en wedstrijden naar een nog hoger niveau tillen.

Bedankt dat je deel uitmaakt van de Strava-community,
Het Strava-team