Rechtstreekse sensorkoppelingen worden verwijderd uit de mobiele Strava-app

Sinds 28 oktober 2019 kunnen Bluetooth- en ANT+ sensors niet meer rechtstreeks worden gekoppeld met de telefoon-app van Strava. Als je bijvoorbeeld activiteiten registreerde met deze app, kun je niet meer je hartslag- of andere Bluetooth-sensorgegevens registreren. Omdat de app Bluetooth-apparaten ondersteunde, crashte deze tijdens het registreren, of er nu wel of niet een sensor was gekoppeld. Door deze optie te beëindigen, is de registratiefunctionaliteit aanzienlijk stabieler geworden voor alle sporters.

Hoewel deze update crashes voorkomt voor miljoenen sporters, kunnen andere sporters nu de functie niet meer gebruiken. We begrijpen dat dat vervelend is. Registreer vanaf nu activiteiten met BTLE-sensors als volgt:

• Mobiele Strava-app: Download en registreer je activiteiten met Wahoo Fitness.
  • Strava Wearable-apps voor Apple Watch, Samsung Galaxy/Gear and WearOS-apparaten: Blijf registreren zoals vanouds.
  • Gps-horloges en fietscomputers (Garmin, Wahoo, Polar, enz.): Blijf registreren zoals vanouds.

Meer informatie over prestaties met hartslaggevens analyseren.