Beacon op Apple Watch

Beacon is beschikbaar in de Strava Apple Watch-app voor Series 2 en nieuwer. Beacon heeft een dataverbinding nodig, dus als je een Apple Watch met een digitale simkaart hebt, kun je je telefoon thuislaten. Heb je de Series 2, dan moet je je telefoon meenemen om Beacon met de Apple Watch-app te gebruiken.

• Volg bovenstaande instructies om je contacten uit de Strava iPhone-app te selecteren en Beacon op je Apple Watch in te stellen.
  • Als je dat gedaan hebt, open je de instellingenpagina in je Strava Watch-app en selecteer je Beacon.
  • Schakel de optie Beacon gebruiken in en Sluit het scherm.
  • De status van Beacon op je instellingenpagina moet nu Gereed zijn. Er wordt een Beacon-link in een sms-bericht naar je veiligheidscontacten gestuurd als je de opname start (en je een Apple Watch met dataverbinding hebt of als je je telefoon bij je hebt). Let op: het sms-bericht wordt niet vanuit jouw eigen telefoonnummer verstuurd.
  • Nadat je de activiteit start, wordt er ook een deelbare link in de instellingenpagina van Beacon in de iPhone-app weergegeven. Je kunt die link kopiëren en delen (bijvoorbeeld via e-mail, WhatsApp, enz.).