De Tour op Strava

De Tour de France (TDF) en Tour de France Femmes avec Zwift (TDFFAZ) krijgen een eigen, unieke Strava-experience met verhalen van het peloton en uitsplitsingen van belangrijke segmenten, uploads van elke etappe en toegang tot de unieke ervaringen van sporters. Het Tour-overzicht bevat alles wat er te weten valt over de Tour, inclusief enkele features die specifiek zijn voor de Tour van dit jaar.

• Je Tour de France-challenges
  • Tour-routes
  • Officiële Tour-segmenten en de Tour-segmentweergave
  • Tour-gerelateerde clubs
  • Etappes: Video, etappesamenvattingen, content van die dag en resultaten
  • Volledige lijst van sporters in de Tour op Strava

De Tour volgen

Bezoek Tour-2022 via de Strava-app om resultaten en content van professionals te bekijken en nog veel meer. De Tour-experience is niet beschikbaar via de Strava-website. Tik op Volgen om de Tour te volgen en toegang te krijgen tot etappegegevens en-resultaten van de Tour de France en Tour de France Femmes avec Zwift, verhalen van fietsers, uitdagende challenges, speciale content en meer.

Hoe bekijk ik een Tour-etappe?

Ga naar het Tour-overzicht en tik op Etappes verkennen. Klik daar op Alle in de navigatiebalk om alle etappes te bekijken en direct naar een specifieke etappe te gaan.

Hoe bekijk ik de dagresultaten voor een etappe?

Ga naar het Tour-overzicht en tik op Etappes verkennen. Klik daar op Alle in de navigatiebalk om alle etappes te bekijken en direct naar een specifieke etappe te gaan. Het overzicht bevat ook de meest recent gepubliceerde etapperesultaten.

Hoe doe ik mee aan een Tour-challenge?

Scrol naar beneden op het Tour-overzicht om de lijst met alle challenges te bekijken waaraan je mee kunt doen.