Sean

• Totale activiteit 27
  • Laatste activiteit
  • Lid sinds
  • Volgend 0 gebruikers
  • Gevolgd door 15 gebruikers
  • Stemmen 3
  • Abonnementen 22

Activiteitenoverzicht

Latest activity by Sean
  • Sean heeft een artikel gemaakt,

Nieuws over onze integratie met Relive

Veel van ons bij Strava hebben al enkele jaren met plezier gebruikgemaakt van Relive, maar vanwege recente updates van Relive, hebben we helaas besloten deze integratie te beëindigen. De huidige ve...

• Bewerkt
    • 1 volger
    • 0 opmerkingen
    • -68 stemmen
  • Sean heeft een artikel gemaakt,

Strava-routes synchroniseren met je Garmin-apparaat

Automatisch de Strava-routes die je hebt gemaakt of met een ster hebt gemarkeerd , synchroniseren met je Garmin-apparaat Compatibele apparaten Strava-routes inschakelen Routes synchroniseren Veelg...

• Bewerkt
    • 9 volgers
    • 0 opmerkingen
    • -20 stemmen