No results on a created segment

I have created 2 new segments this week but on both, there on no results - not even mine. The segment was created from the activity, so why does it not even record mine?

1

Comentários

11 comentários
  • I have the same issue, ive tried editing, deleting and recreating, update results, but to no avail, ive run the segment over 50 times on different routes but it refuses to give any data now? Kramerij down.

    0
    Ações de comentário Permalink
  • I too created a segment from my own activity, waited a day in case it took a while for Strava to calculate the results, but still none appeared.

    Looking at the activity from which the segment was generated, the "potential-segment-matches" page is able to find it, but doesn't offer any reason why it's not a match (such as segment was a different direction).

    Has anyone been able to figure out why a new segment wouldn't even match against the activity from which is was derived?

    0
    Ações de comentário Permalink
  • Me too! (yesterday)  :(

    0
    Ações de comentário Permalink
  • Have you tried to "Refresh My Results"? If you open the segment, there is an "actions" button on the right where you can refresh your results. That might help. Another question would be whether your activity is "private" or not. I don't think it will show up in the segment if you mark your activity as "private".

    0
    Ações de comentário Permalink
  • I have created the segment twice - one public and one private. I suspect the reason for no results is that the segment is within my privacy zone. Lots of other people have results on my public segment :(

    0
    Ações de comentário Permalink
  • I have the same problem.

    0
    Ações de comentário Permalink
  • I have the same problem from today... Why is no one from STRAVA team responding to this question,... clearly the people asking the question and others, who have experienced the same issue, are not able to resolve. I look forward to STRAVA's solution being posted here. :-)

     

    0
    Ações de comentário Permalink
  • I have the same problem. Created, recreated, edited, renamed, refreshed results using F5 and refresh functions no results even my own not coming up.
    Was private and the made public still no luck.
    There was a suggested segment but not the same so created it.
    Can only assume it has something to do with that a section of it appears in my private zone.
    1.4mile segment, i would say 0.1 mile goes into my private zone.
    Help..... :)

    0
    Ações de comentário Permalink
  • Hello! I have the same experience. Please provide a cure!

    0
    Ações de comentário Permalink
  • Hi, i have also created segments this week on a walk that i do which has no segments. After creating them, i did the same route today and nothing showed up, no segments :( I have them marked as public and they aren't within my privacy zone. Any feedback from Strava Support would be great.

     

    0
    Ações de comentário Permalink
  • I've had the same problem - "no results" after 6 hours or so. However, if I go into "My Results" there's my results at least 18 months back.

    0
    Ações de comentário Permalink

Por favor, entrar para comentar.

Não encontrou o que estava procurando?

Nova publicação