Route Builder problems - Firefox only?

Hi,

  I always use Firefox, has worked great with routebuilder for years. Just this last month, I've experienced the loss of Google Terrain maps (why?) and in the last day, I've also lost the scroll function, so I have to keep using the +/- button, and also today, noticed the elevation profile showed no tracking circle on the map as I moved along it. What gives?

Very frustrating - beginning to wonder if I should migrate to a different platform entirely for charting my bike work.

1

評論

  • 正式評論

    Sorry Matt, 

    We have been slowly moving away from Google Maps, ever since we started hosting activity maps with OSM data powered by Mapbox. Unfortunately, this is just another phase of the transition.

    We're looking into the other route builder issues you describe as well. 

    評論操作 永久連結
  • Same here and with all respect this is taking long. Any update on this as to when Strava is hoping to have this fixed? I use the builder regularly and it's hopeless at the moment. How hard can it be to fix the 'scroll' function?

    0
    評論操作 永久連結
  • I use route builder on Chrome and have also tried on Internet explorer.  Same this is now inoperable with errors coming up as I try and plot a route.  On chome mouse indicator won't move from hand symbol and prevents plotting.  on explorer have a pointer symbol but does not work.

    This was the main reason I paid for premium as I used regularly.  Can we get this back to the original version that worked while you iron all bugs out?

    I'll send this in as an email also as I note Pat has had no response since 2nd Jan.

     

     

    0
    評論操作 永久連結
  • still not working, such a shame this was the best routebuilder out there

    0
    評論操作 永久連結
  • rout planner has no elevation when I open it also having a problem in general view no info in box when following route

    0
    評論操作 永久連結

登入寫評論。

不是您要找的?

新貼文