Aplikace Strava vám umožňuje automaticky synchronizovat vaše lyžařské aktivity z aplikace Carv s vaším účtem Strava, takže si můžete prohlížet svá lyžařská data spolu s ostatními aktivitami.
Jak připojit aplikaci Strava
V aplikaci Carv klepněte na ikonu ozubeného kola v pravém horním rohu.
Přejděte dolů a vyberte možnost „Připojit se ke Strava“.
Klepněte na „Připojit“. Budete přesměrováni na web Strava, kde udělíte oprávnění k přístupu.
Po autorizaci se vraťte do aplikace Carv a zapněte funkci „Automaticky zveřejňovat příspěvky na Strava“.
Vypněte automatické zveřejňování příspěvků nebo se odhlaste
Automatické zveřejňování můžete kdykoli vypnout. Klepněte na ikonu ozubeného kola, vyberte možnost „Připojit se ke Strava“ a poté vypněte funkci „Automaticky zveřejňovat příspěvky na Strava“. Na této obrazovce můžete také odpojit své účty.
Jaká data se budou synchronizovat
Když propojíte aplikaci Carv s aplikací Strava, budou se do vašeho účtu Strava synchronizovat následující data:
metadata aktivity, jako je čas, vzdálenost a doba trvání,
údaje o poloze GPS,
Ski:IQ a další ukazatele specifické pro Carv
Nejčastější dotazy
Proč se moje aktivity nesynchronizují se Stravou?
Nejdříve se ujistěte, že je integrace stále připojena v části More (Další) > Settings (Nastavení) > Connect to Strava (Připojit k aplikaci Strava) a zkontrolujte, zda je aktivita viditelná na vaší domovské stránce aplikace Carv. Pokud se vše jeví v pořádku, počkejte chvíli, než se data synchronizují. Může dojít k několikaminutovým zpožděním.
Připojil jsem nesprávný účet Strava. Jak to mohu změnit?
Pokud chcete přepnout účty, odpojte integraci s aplikací Strava v nabídce More (Další) > Settings (Nastavení) > Connect to Strava (Připojit k aplikaci Strava) a poté se znovu připojte a autorizujte správný účet Strava.
Jak mohu zastavit synchronizaci aktivit?
Automatické nahrávání můžete kdykoliv vypnout v nabídce More (Další) > Settings (Nastavení) > Connect to Strava (Připojit k aplikaci Strava), nebo můžete v této nabídce aplikaci Strava odpojit úplně. Jakmile bude automatické nahrávání vypnuto nebo integrace odpojena, nebudou se synchronizovat žádné nové aktivity.