Spring videre til hovedindholdet

Hvordan fungerer mine privatlivsindstillinger for aktiviteter på Strava?

Sæt dine Strava-aktiviteter til »Alle«, »Følgere« eller »Kun dig«, og find ud af præcis, hvad de enkelte privatlivsindstillinger giver andre atleter mulighed for at se og gøre på din konto.

Skrevet af Marie

Indstillingen for privatliv for aktiviteter på Strava bestemmer, hvem der kan se en aktivitet og få adgang til dens detaljeside.

Hvad er siden med oplysninger om dine aktiviteter?

Din side med aktivitetsoplysninger viser omfattende data om din aktivitet på Stravas hjemmeside eller i Stravas mobilapp. Den inkluderer din aktivitets dato og tidspunkt, statistik, biometri, analysediagrammer, kort, segmentmatch, præstationer, tider og stigningsprofil blandt andre målinger.

Aktiviteter, der er indstillet til »Følgere« og »Kun dig«, tæller ikke med i segmentranglisterne for offentlige segmenter og er muligvis ikke kvalificerede til visse udfordringer eller præstationer.

  • For at blive vist på en segmentrangliste for offentlige segmenter skal din aktivitet være indstillet til »Alle«. Se nedenfor for yderligere oplysninger om, hvordan du administrerer dine privatlivsindstillinger.

  • Uanset hvilke privatlivsindstillinger du vælger for din aktivitet, kan du altid se dine segmenttider på din aktivitetsside.

  • Nogle udfordringer kræver, at aktiviteterne indstilles til »Alle«. Sørg for at sætte dig ind i de officielle regler for udfordringen, som du finder på udfordringssiden. Se nedenfor for yderligere oplysninger om, hvordan du administrerer dine privatlivsindstillinger.

Sådan ændrer du privatlivsindstillingerne for dine aktiviteter

Sådan ændrer du dine standardindstillinger

Din standardindstilling er den indstilling, der anvendes på alle nye aktiviteter, der uploades til din konto. Opdatering af denne indstilling ændrer ikke privatlivsindstillingerne for tidligere aktiviteter med tilbagevirkende kraft.

  • På nettet skal du gå til siden »Indstillinger« ved at holde markøren over dit profilbillede øverst til højre og vælge »Indstillinger«. Klik derefter på »Privatlivsindstillinger« i venstre side af siden.

  • I mobilappen skal du åbne »Indstillinger« via ikonet i øverste højre hjørne af fanen »Du «. Vælg »Privatlivsindstillinger« under »Indstillinger «.

    • Vælg »Alle«, »Følgere« eller »Kun dig« under »Aktiviteter«.

Sådan redigerer du individuelle aktiviteter

Du kan indstille privatlivsindstillingerne for en bestemt aktivitet, så de adskiller sig fra standardindstillingerne for din konto. De individuelle privatlivsindstillinger for aktiviteter er også tilgængelige på uploadsiden i mobilappen og på hjemmesiden.

  • På hjemmesiden skal du åbne den relevante aktivitet og klikke på blyant-ikonet. Vælg mellem »Alle«, »Kun dig« eller »Følgere« under »Privatlivsindstillinger«.

  • I mobilappen skal du åbne den pågældende aktivitet, trykke på ikonet med de tre prikker og derefter trykke på »Rediger aktivitet«. Rul ned til »Synlighed« og vælg mellem »Alle«, »Kun dig« og »Følgere«.

Hvilke kontrolfunktioner har du?

Med privatlivsindstillingerne for dine aktiviteter kan du begrænse adgangen til siden med dine aktivitetsoplysninger til »Alle«, »Følgere« eller »Kun dig«. Du kan også angive en standardindstilling, så dine aktiviteter automatisk uploades med dette valg , og/eller ændre synligheden for enkelte aktiviteter.

Når du vælger »Alle«

Alle Strava-atleter (medmindre de er blokeret):

  • vil have fuld adgang til denne side. Starttidspunktet for din aktivitet og din cykel vises aldrig for atleter, der ikke følger dig. Billederne fra din aktivitet vil være synlige for atleter, der ikke følger dig, hvis du sætter privatlivsindstillingen for din profil til »Alle«. Sæt din profil til »Følgere« for at skjule dine billeder for atleter, der ikke følger dig.

  • Aktiviteten vil blive vist på ranglister for segmenter og udfordringer. Andre brugere kan gå til dine aktivitetsoplysninger og profilsider fra disse ranglister.

Alle på hjemmesiden:

  • Hvis privatlivsindstillingen på din profilside er sæt til »Alle«:

    • Du vil se en version af din aktivitetsside, hvor du ikke er logget ind. Den vil indeholde oplysninger om aktivitet, distance, højde, bevægelsestid, kalorier, fotos, kort, højdeprofil, kudos, kommentarer og antal præstationer.

  • Hvis privatlivsindstillingen på din profilside er sæt til »Følgere«:

    • Du kan ikke se dine aktiviteter, uden at du logger ind på din Strava-konto.

Aktiviteten vil bidrage til Strava Metro og det globale varmekort som standard. Hvis du ønsker at fravælge dette, skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet, der bidrager til brugerdrevne funktioner, under »Produktforbedring« på indstillingssiden for privatlivsindstillinger på dit konto.

Når du vælger følgere

Dine følgere på Strava:

  • vil have fuld adgang til denne side. Dette inkluderer dit starttidspunkt (medmindre du har skjult det for specifikke aktiviteter), billeder og udstyr.

  • Aktiviteten vil ikke blive vist offentligt på ranglister for segmenter eller udfordringer, der indeholder en rangliste. Du og dine følgere vil stadig kunne se segmentmatch og dine tilsvarende tider på din side med aktivitetsoplysninger.

Strava-atleter, som ikke følger dig:

  • Du vil ikke kunne få adgang til din aktivitet eller se tallene for aktiviteten i de samlede statistikker på din profilside.

Ingen på hjemmesiden:

  • vil se en udlogget version af din aktivitet. Hvis en bruger, der ikke er logget ind, forsøger at få adgang til en aktivitet, hvor »Følgere« -funktionen er aktiveret, vil vedkommende blive omdirigeret til en side, hvor man kan logge ind eller oprette en konto.

  • Aktiviteten vil som standard blive overført til Strava Metro. For at fravælge dette skal du fjerne markeringen i boksen, der bidrager til fællesskabsdrevne funktioner under "Produktforbedring" på din kontos side med privatlivsindstillinger.

Når du vælger Kun dig

  • Du er den eneste person, der kan få adgang til siden med aktivitetsoplysninger.

  • Aktiviteten vises hverken som et sammendrag på din profil eller i klubfeeds, og den vises heller ikke på nogen offentlige ranglister.

  • Andre atleter vil ikke se aktiviteten bidrage til din profilstatistik.

  • Hvis den tæller med i en udfordring, kan andre atleter se opdateringer om din status via udfordringens statusbjælke på profilsiden i appen.

Du vil stadig se segmentmatch og dine tilsvarende tider på din side med aktivitetsoplysninger.

Besvarede dette dit spørgsmål?