Spring videre til hovedindholdet

Hvordan kan jeg redigere privatlivsindstillingerne for mine tidligere aktiviteter samlet?

Rediger privatlivsindstillingerne for alle dine tidligere aktiviteter på Strava på én gang, og vælg, om de skal være synlige for alle, dine følgere eller kun dig selv.

Du kan opdatere dine privatlivsindstillinger for aktiviteter og skjule din puls for alle tidligere aktiviteter på én gang via siden med privatlivsindstillinger på Strava-hjemmesiden eller i mobilappen. Alle ændringer, du foretager, vil blive anvendt på alle dine tidligere aktiviteter på én gang.

På nettet kan du gå til din side med indstillinger ved at holde markøren over dit profilbillede øverst til højre og vælge »Indstillinger«.

  • Klik på fanen Privatlivsindstillinger i venstre side.

  • Find afsnittet »Rediger tidligere aktiviteter «, sæt flueben ved »Aktivitetssynlighed« eller »Pulssynlighed«, og klik på »Næste«.

  • Foretag dit valg, og klik på Næste.

I mobilappen skal du åbne dine indstillinger fra tandhjulsikonet i øverste højre hjørne af fanen Hjem, Grupper eller Dig.

  • Vælg Privatlivsindstillinger > Rediger tidligere aktiviteter > Kom godt i gang.

  • Fjern markeringen ved »Aktivitetsvisning« eller »Pulsvisning«, og vælg »Næste« for at få vist dine valgmuligheder og foretage dit valg.

  • Det tager et øjeblik, før dine aktiviteter er opdateret — i mellemtiden kan du ikke fortryde ændringen eller foretage andre ændringer.

Hvilke kontrolfunktioner har du?

Dine privatlivsindstillinger for aktiviteter giver dig mulighed for at begrænse adgangen til din side med aktivitetsoplysninger til "Alle", "Følgere" eller "Kun dig". For at blive vist på en offentlig segmentrangliste skal din aktivitet være indstillet til »Alle«; hvis du ændrer din aktivitet fra »Alle« til »Følgere« eller »Kun dig«, mister du eventuelle segmentpræstationer for disse aktiviteter.

Nedenfor finder du et kort overblik over dine muligheder, men du kan læse en uddybende forklaring under »Privatlivsindstillinger for aktiviteter«.

  • Hvis du vælger »Alle«, får alle Strava-atleter fuld adgang til dine aktivitetssider, og alle på internettet vil kunne se en version af din aktivitetsside, hvor man ikke er logget ind. Aktiviteten vil blive vist på ranglister for segmenter og udfordringer.

  • Hvis du vælger »Følgere«, får dine følgere fuld adgang til dine aktivitetssider, men aktiviteten vises ikke offentligt på ranglisterne for segmenter eller udfordringer. Brugere, der ikke er følgere af siden, og alle andre på nettet vil ikke kunne få adgang til denne side.

  • Hvis du vælger »Kun dig«, er det kun dig, der har adgang til siden med oplysninger om aktiviteter. Aktiviteten vises ikke som et resumé på din profil eller i klubfeeds, og den vises heller ikke på nogen offentlige ranglister.

Besvarede dette dit spørgsmål?