De profielpagina op Strava

Op de profielpagina kun je een samenvatting van je activiteiten bekijken. Meer informatie over de profielpagina in de mobiele app kun je vinden in onze artikelen voor iPhone of Android.

Afhankelijk van je privacyinstellingen kunnen andere sporters onder je naam zien of je lid van Summit bent en wat je locatie en je primaire club zijn.

Kalenderwidget

De kalenderwidget biedt een overzicht van je activiteiten per activiteitstype en datum. Je kunt zien hoeveel activiteiten je in een week hebt geregistreerd, op welke dagen je actief was en hoelang je die week in totaal actief was.

Overzicht

Het overzicht, net onder de kalenderwidget, geeft aan welke trofeeën en prestaties je onlangs hebt gewonnen. Je kunt ook verschillende tabbladen selecteren om je trofeeënkast, volgers en KOM's/CR's te zien.

Foto's

De fotofeed, onder de prestaties, laat honderd van je recentste foto's zien. Als je al je foto's wilt zien, ga dan naar de activiteitenpagina waar ze zijn geüpload. Strava verwijdert geen foto's.

Activiteitengrafiek

De activiteiten op de profielpagina worden gefilterd op tijd, afstand of hoogteverschil. Je kunt de activiteiten per week of maand gegroepeerd bekijken. Daarna kun je een week of maand weergeven door rechtsboven op het dropdownmenu te klikken.

Statistieken in zijbalk

Rechtsonder op de profielpagina kun je je persoonlijke statistieken bekijken, waaronder gemiddelden van de afgelopen vier weken, totalen van het jaar en totalen van altijd. Deze statistieken zijn alleen beschikbaar voor fietsen, hardlopen en zwemmen. Op de pagina's van andere sporters kun je hun belangrijkste statistieken bekijken. Ook kun je snel zien hoe je presteert ten opzichte van een andere sporter.

Strava_fietserprofiel___Benjamin_Marsh-4.jpg Strava_hardloopprofiel___Strava_Suzie.jpg

Als je meent dat je totaalcijfers niet kloppen, selecteer je de knop 'Statistieken vernieuwen' onder de tabel. Het kan na een upload een paar uur duren voordat je statistieken zijn bijgewerkt, maar je kunt je profielstatistieken altijd opnieuw berekenen vanuit je account op de Strava-website. Scroll op de profielpagina omlaag naar Mijn statistieken en klik op de knop Statistieken vernieuwen onder de tabel. De knop is mogelijk grijs terwijl het systeem vernieuwt. Het kan een paar uur duren voordat de statistieken zijn vernieuwd. Dit zijn mogelijke oorzaken voor discrepanties in profielstatistieken:

• De trainingskalender bevat alle activiteiten in je account, waaronder trainingen in een sportschool, wandelingen en ski-activiteiten, terwijl je profielstatistieken alleen fietsen, hardlopen en zwemmen omvatten.
  • Wandelingen en hikes zijn niet opgenomen in de jaartotalen voor hardlopen.
  • Het getoonde aantal kan eerder onnauwkeurig zijn geweest vanwege een fout waardoor verwijderde, bijgesneden of bijgewerkte activiteiten niet werden opgenomen in de vernieuwde profielstatistieken.