Je segment bewerken of verwijderen

Nadat je een nieuw segment hebt gemaakt, kun je het bewerken of verwijderen. Dit geldt alleen voor segmenten die je met je eigen gegevens hebt gemaakt.

Gemaakte segmenten:

Je kunt je gemaakte segmenten vinden door de muisaanwijzer op het Dashboard-tabblad op een willekeurige Strava-pagina te plaatsen en op Mijn segmenten in het dropdownmenu te klikken. Klik daarna om het tabblad Gemaakte segmenten te bekijken.

Een segment bewerken of verwijderen

Klik in de lijst op het segment dat je wilt bewerken. Klik vanuit de segmentpagina op het 'Acties'-menu en selecteer Bewerken of Verwijderen.