Privacyinstellingen voor het trainingslog

Wat is een trainingslog?

In je trainingslog worden al je activiteiten op Strava gevisualiseerd. Het log is momenteel beschikbaar op het web en in de Android-app. Het trainingslog is niet beschikbaar voor iOS.

Privacyinstellingen voor het trainingslog beheren

Navigeer op een van de volgende manieren naar je trainingslog op Strava.com:

• Selecteer Trainingslog in het dropdownmenu Training.
    • Selecteer Openbaar of Privé in de rechterbovenhoek van de pagina.
  • Ga naar de pagina Instellingen door de muisaanwijzer op je profielfoto in de rechterbovenhoek te plaatsen en Instellingen te selecteren.
    • Klik op het tabblad Privacyinstellingen aan de linkerkant van de pagina.
    • Klik op Trainingslog en volg de link naar de pagina Trainingslog.
    • Selecteer Openbaar of Privé in de rechterbovenhoek van de pagina.

Hoe het werkt

Je trainingslog is standaard privé. je kunt het openbaar maken als je het wilt delen met je vrienden of trainer.

• Als je Openbaar selecteert:
    • Alle Strava-sporters:
      • Hebben via een rechtstreekse link toegang tot je trainingslog of door op de kalenderwidget 'Afgelopen vier weken' in je profiel te klikken als de zichtbaarheidsinstelling van je profiel Iedereen is.
    • Volgers:
      • Hebben via een rechtstreekse link toegang tot je trainingslog of door op de kalenderwidget 'Afgelopen vier weken' in je profiel te klikken.
    • Niet-volgers:
      • Hebben geen toegang tot je trainingslog als de zichtbaarheidsinstelling van je profiel Volgers is, zelfs als ze een rechtstreekse link hebben.
  • Als je Privé selecteert:
    • Niemand behalve jij heeft toegang tot je trainingslog.