Privacyinstellingen voor Flybys

Wat zijn Flybys?

Flyby is een tool van Strava Labs waarmee je je activiteit kunt terugspelen, evenals activiteiten bij jou in de buurt, op een kaart of in een tijdlijn. Je kunt je Flyby bekijken door op de knop op de pagina met activiteitendetails op het web te tikken. Je kunt ook handmatig je activiteit-ID invoeren in de Flyby-tool.

Privacyinstellingen voor Flyby beheren

• Op het web: ga naar de pagina Instellingendoor de muisaanwijzer op je profielfoto in de rechterbovenhoek te plaatsen en Instellingen te selecteren.
    • Klik op het tabblad Privacyinstellingen aan de linkerkant van de pagina.
    • Selecteer Iedereen of Niemand onder Flybys.
  • In Android:: selecteer Instellingen in het navigatiemenu en selecteer Privacyinstellingen op de volgende pagina.
    • Selecteer Flybys en kies tussen Iedereen of Niemand.
  • In iOS: selecteer Meer in de rechterbenedenhoek van je scherm en selecteer Privacyinstellingen op het volgende scherm.
    • Selecteer Flybys en kies tussen Iedereen of Niemand.

Hoe het werkt

Je kunt je volledig afmelden voor deze functie als je niet wilt dat je activiteiten worden opgenomen in Flybys.

• Als je Iedereen selecteert:
    • Alle Strava-sporters:
      • Kunnen zien of jullie elkaar ooit zijn tegengekomen of dat je op een Flyby in de buurt was.
      • Kunnen mogelijk op je Flyby-avatar klikken om je Strava-activiteit te openen. Als je activiteitsinstelling Volgers is, hebben niet-volgers geen toegang tot je pagina met activiteitsdetails wanneer ze door een Fly proberen te klikken.
    • Iedereen op het web:
      • Kan je Flyby opnieuw afspelen als ze een link naar je activiteit hebben.
  • Als je Niemand selecteert:
    • Niemand:
      • Kan je op Flybys zien, zelfs jij niet. Je kunt wel de Flybys van andere sporters bekijken als zij die instelling hebben ingeschakeld.