Naar de hoofdinhoud

Carv en Strava

Koppel Carv aan Strava om je ski-activiteiten automatisch te synchroniseren, inclusief Ski IQ-statistieken, GPS-locatiegegevens en andere Carv-specifieke statistieken voor elke afdaling.

Geschreven door Marie

Met Strava kun je je skiactiviteiten van Carv automatisch synchroniseren met je Strava-account, zodat je je skigegevens naast je andere activiteiten kunt bekijken.

Koppelen met Strava

  1. Ga naar het tabblad More (Meer) in de Carv-app.

  2. Selecteer Strava uit de lijst met beschikbare integraties.

  3. Je wordt doorgestuurd naar Strava om toegang te verlenen.

  4. Keer vervolgens terug naar Carv en zet Auto-upload to Strava (Automatisch uploaden naar Strava) aan.

Het automatisch uploaden werkt niet met terugwerkende kracht. Activiteiten worden alleen naar Strava geüpload wanneer bij het opslaan deze optie is ingeschakeld.

Welke gegevens worden gesynchroniseerd

Wanneer je Carv met Strava koppelt, worden de volgende gegevens gesynchroniseerd met je Strava-account:

  • Metagegevens van de activiteit zoals tijd, afstand en duur

  • Gps-locatiegegevens

  • Ski:IQ en andere maatstaven die specifiek zijn voor Carv

Veelgestelde vragen

Waarom worden mijn activiteiten niet gesynchroniseerd met Strava?

Controleer eerst of de integratie nog steeds is gekoppeld via More (Meer) > Settings (Instellingen) > Strava en bekijk of de activiteit zichtbaar is op je Carv-homepagina. Als beide er correct uitzien, wacht dan even totdat de gegevens zijn synchroniseerd. Er kunnen vertragingen van enkele minuten optreden.

Ik heb het verkeerde Strava-account gekoppeld. Hoe kan ik dit wijzigen?

Om van accounts te wisselen, koppel je de Strava-integratie los via More (Meer) > Settings (Instellingen) > Strava, waarna je opnieuw koppelt en toestemming verleent aan het juiste Strava-account.

Hoe kan ik het synchroniseren van activiteiten stoppen?

Je kunt het automatisch uploaden op elk moment uitschakelen via More (Meer) > Settings (Instellingen) > Strava, of Strava volledig loskoppelen vanuit dit menu. Zodra automatisch uploaden is uitgeschakeld of de integratie is verbroken, worden er geen nieuwe activiteiten meer gesynchroniseerd.

Was dit een antwoord op uw vraag?