Hartslagzones (Summit)

Sporters met het Analyse- of Trainingspakket van Summit kunnen hun voordeel doen met hartslaganalyse. We bepalen standaard je hartslagzones door je maximale hartslag te schatten op basis van je leeftijd. Dit werkt voor de meeste sporters, maar misschien niet voor jou. Als je je specifieke hartslagzone weet, kun je die instellen voor jouw fysiologie.

• Geef je maximale hartslag op in je profielinstellingen.
  • Pas je hartslagzones aan in je profielinstellingen. Selecteer hiervoor de optie Aangepaste hartslagzones en verschuif de eindpunten van de zone.