Historische gegevens van Garmin Connect importeren

Voor meer informatie over het koppelen van Strava- en Garmin Connect-accounts, zodat deze automatisch worden gesynchroniseerd, kun je ons Kennisbank-artikel over synchroniseren met Garmin lezen.

Een afzonderlijk activiteitsbestand van Garmin Connect overzetten naar Strava:

1. Meld je aan bij Garmin Connect en selecteer de 'Activiteiten'-link voor een lijst van al je uploads.
  2. Selecteer de activiteit. Klik op de activiteitspagina op de 'Exporteren'-link en kies de tcx-optie. Sla het bestand op je computer op.
  3. Upload het tcx-bestand naar de Strava-website. Selecteer 'Activiteit uploaden' vanaf het '+'-pictogram rechtsboven.
  4. Als je een groot aantal bestanden tegelijkertijd wilt uploaden, kun je maximaal 25 bestanden in één keer selecteren.