Zwift en Strava

Benodigdheden

Automatisch synchroniseren instellen

1. Log in of maak een account aan bij Zwift.
  2. Klik op je profielfoto > My profile.
  3. Ga naar Settings > Connections > Connect to Strava.
  4. Doorloop de stappen in het scherm om Strava toegang te geven.
  5. Je kunt je accounts ontkoppelen via deze Zwift-pagina of toegang tot Zwift intrekken in je Strava-instellingen.

Zwift-activiteiten handmatig uploaden

Als je activiteit niet automatisch naar je Strava-account wordt geüpload, kun je deze alsnog handmatig uploaden.

• Via de computer
    • Ga naar zwift.com/feed en klik op Just Me.
    • Zoek je ontbrekende activiteit en bekijk de activiteitpagina.
    • Klik op het tandwieltje (Activity Settings) en download het activiteitsbestand onder Fit File.
    • Open deze pagina op de website van Strava en klik op Bestand selecteren. Selecteer vervolgens het FIT-bestand.
  • Via een mobiel apparaat (iOS10 en cloudopslag zoals iCloud, Dropbox of Google Drive vereist)
    • Ga naar my.Zwift.com in je mobiele browser en log in bij je Zwift-account.
    • Klik op de downloadlink onder de activiteit die je wilt uploaden.
    • Doorloop de stappen om het bestand op te slaan naar je cloudopslag (zoals iCloud, Dropbox of Google Drive).
    • Open een nieuw browsertabblad en ga naar https://www.strava.com/upload/select. Tik op Bestand selecteren, kies de cloudopslag waar je het bestand hebt opgeslagen en selecteer het FIT-bestand.