Když si vytvoříte nový účet Strava, vaše nastavení soukromí bude ve výchozím stavu následující:
Profil: Všichni
Aktivity: Všichni
Skupinové aktivity: Všichni
Flyby: Nikdo
Tréninkový deník: Soukromý
Zmínky: Všichni
Kdo vám může posílat zprávy: Sledovaní
Viditelnost mapy: Prvních a posledních 200 metrů map vašich budoucích aktivit bude po přihlášení do aplikace Strava ve výchozím nastavení skryto.
Využití agregovaných dat: Povoleno
Veřejné fotky na trasách: Povoleno
Sdílení mých aktivit se sledujícími: Přihlášeno
Sdílení osobních údajů: Přihlášeno
Své nastavení můžete kdykoli upravit tak, aby odpovídalo vašim představám. Tato výchozí nastavení se nepoužijí, pokud je vám méně než 18 let.
Jak mohu upravit svá nastavení ochrany soukromí?
Pokud chcete upravit své nastavení soukromí, navštivte stránku s nastavením soukromí na našem webu nebo v mobilní aplikaci. Pokud se chcete dozvědět více o úpravě ovládacích prvků, navštivte naše centrum soukromí nebo si přečtěte některý z následujících článků.
Jaké informace jsou vždy viditelné pro všechny členy Strava?
Aby se s tebou lidé mohli snáze spojit, budou některé informace z tvého profilu vždy viditelné pro všechny členy Strava, a to bez ohledu na tvé nastavení soukromí: tvé jméno a příjmení, tvůj odznak (předplatné, profesionální sportovec nebo odznak ověření), pokud nějaký máš, tvůj popis a počet lidí, které sleduješ a kteří sledují tebe.
Jaké informace jsou na internetu veřejně dostupné pro kohokoli?
Profilová stránka
Pokud jsou nastavení soukromí vašeho profilu nastavena na „Všichni“, bude stránka vašeho profilu v režimu pro nečleny přístupná i uživatelům, kteří nejsou přihlášeni. Informace na vaší profilové stránce můžou být indexovány vyhledávači a následně se zobrazit ve výsledcích vyhledávání.
Nastavením nastavení soukromí na vaší profilové stránce na „Sledující“ zabráníte tomu, aby vyhledávače viděly váš profil na Stravě a indexovaly fotografie a informace připojené k vašim aktivitám.
Pokud chcete toto nastavení povolit, můžete přejít sem na webových stránkách nebo do Nastavení > Nastavení soukromí v mobilní aplikaci Strava. Váš veřejný profil se může zobrazovat ve výsledcích vyhledávání, dokud vyhledávač neobnoví svou mezipaměť.
Pokud chcete své fotografie odstranit z vyhledávacího indexu společnosti Google, můžete požádat o odstranění obsahu podlepostupu popsaného zde.
Aktivity
Pokud je u nastavení soukromí vašich aktivit zvolena možnost „Všichni“, může si kdokoli na Stravě prohlížet podrobnosti o vašich aktivitách. Pokud máte nastavení soukromí na stránce profilu nastaveno rovněž na „Všichni“, budou vaše aktivity viditelné i tehdy, když jste ze služby Strava odhlášeni.
Nicméně prvních a posledních 200 metrů map vašich budoucích aktivit bude po přihlášení do aplikace Strava ve výchozím nastavení skryto. Kromě toho může kdokoliv na internetu vidět vaše umístění v žebříčcích.
Nastavením nastavení soukromí pro viditelnost vaší aktivity na „Sledující“ nebo „Pouze vy“ zabráníte tomu, aby se vaše aktivita zobrazovala v žebříčcích, a omezíte viditelnost podrobností o vaší aktivitě podle zvoleného nastavení soukromí (buď „Sledující“, nebo „Pouze vy“).
Nejčastější dotazy
Navštivte naše nejčastější dotazy k soukromí a přečtěte si více o vašem nastavení soukromí.