Na stránce nastavení soukromí na webu Strava nebo v mobilní aplikaci můžete hromadně aktualizovat nastavení soukromí pro své aktivity a skrýt údaje o tepové frekvenci u všech minulých aktivit. Veškeré provedené změny se najednou promítnou do všech vašich minulých aktivit.
Na webu přejděte na stránku nastavení tak, že najedete kurzorem myši na svou profilovou fotku v pravém horním rohu a vyberete možnost „Nastavení“.
Klikněte na kartu Nastavení soukromí na levé straně stránky.
Najděte sekci „Upravit minulé aktivity “, zaškrtněte políčko „Zobrazit aktivitu “ nebo „Zobrazit tepovou frekvenci“ a klikněte na „Další“.
Proveďte výběr a klikněte na možnost Další.
V mobilní aplikaci otevřete nastavení pomocí ikony ozubeného kola v pravém horním rohu karty Domů, Skupinynebo Vy.
Vyberte Nastavení soukromí > Upravit minulé aktivity > Začít.
Zaškrtněte políčko „Zobrazení aktivity“ nebo „Zobrazení tepové frekvence“ a klikněte na tlačítko „Další“, aby se zobrazily dostupné možnosti a vy jste mohli provést výběr.
Počkejte prosím několik okamžiků, než se vaše aktivity aktualizují – během tohoto času nebudete moci změnu zrušit ani provést žádné další úpravy.
Jaké ovládací prvky máte k dispozici?
Nastavení soukromí vaší aktivity vám umožňuje omezit přístup na stránku s podrobnostmi o aktivitě na všechny, sledující nebo jen na vás. Aby se vaše aktivita objevila v žebříčku veřejného segmentu, musí být její viditelnost nastavena na „Všichni“; pokud změníte viditelnost aktivity z „Všichni“ na „Sledující“ nebo „Pouze vy“, přijdete o všechna úspěchy v daném segmentu související s těmito aktivitami.
Níže najdete stručný přehled dostupných možností, podrobnější vysvětlení však najdete v části „Nastavení soukromí při aktivitách“.
Pokud vyberete možnost „Všichni“, budou mít všichni sportovci na Stravě plný přístup k vašim stránkám aktivit a kdokoli na webu uvidí verzi vaší stránky aktivity pro nepřihlášené uživatele. Aktivita se zobrazí v žebříčcích pro segmenty a výzvy.
Pokud vyberete možnost „Sledující“, budou mít vaši sledující plný přístup k vašim stránkám s aktivitami, ale daná aktivita se nezobrazí veřejně v žebříčcích segmentů ani výzev. Lidé, kteří vás nesledují, ani nikdo jiný na internetu nebude mít k této stránce přístup.
Pokud vyberete možnost „Pouze vy“, přístup na stránku s podrobnostmi o aktivitě budete mít pouze vy. Tato aktivita se nezobrazí ve vašem profilu ani ve zpravodajství klubu jako souhrn a neobjeví se ani v žádných veřejných žebříčcích.