Spring videre til hovedindholdet

Sammenlægning af duplikerede konti

Hvis din Strava-konto ser tom ud, eller dine tidligere aktiviteter mangler, er det muligt, at du ved et uheld har oprettet en duplikatkonto. Da en enkelt e-mailadresse kun kan være tilknyttet én Strava-konto, skal der have været brugt en anden e-mailadresse til duplikatet. Dette kan skyldes en tastefejl i din e-mailadresse (hvilket sker ofte) eller brugen af en alternativ e-mail, såsom en ældre personlig, arbejds- eller skole-adresse, under loginprocessen.

For at finde den e-mailadresse, der er knyttet til din Strava-konto på hjemmesiden, skal du holde musemarkøren over dit profilbillede i øverste højre hjørne og vælge »Indstillinger« fra rullemenuen. Du kan se din e-mailadresse i øverste højre hjørne. I Strava-appen skal du på fanen »Du« trykke på ikonet »Indstillinger« i øverste højre hjørne. Øverst på siden kan du se den e-mailadresse, der er knyttet til din konto.

Hvordan finder jeg den rigtige Strava-konto?

  • Kender du til nogen e-mailadresser, du måske har brugt til at tilmelde dig? Det er muligt, at profilen blev oprettet med en ældre personlig, arbejds- eller skole-e-mailadresse.

  • Har du den direkte atlet-URL, du kan give for at få adgang til din konto? URL'en kan findes øverst, se skærmbilledet nedenfor. Hvis du har nogle følgere, kan du få dem til at sende dig et link til din konto.

  • Har du nogle links til en aktivitet af dine? Dette kan være fra en delt aktivitet på sociale medier eller alle e-mails fra Strava om en ven, der giver dig et Kudo eller en kommentar.

  • Havde du et abonnement? Hvis du indsender en supportanmodning, kan vi muligvis finde den oprindelige transaktion og bruge den til at finde din konto.

  • Prøv at søge efter Googlemail versus Gmail; Strava genkender begge som separate e-mailadresser.

  • Havde din e-mail en anden landekode til sidst? For eksempel .com versus .co.uk eller en ekstra landekode, såsom .de eller .au, i slutningen af e-mailen.

  • Hvis du loggede ind via Apple, har du valgt at skjule din e-mailadresse fra Strava. Apple opretter derefter en separat proxy-e-mailadresse, der vises som [email protected]. Den proxy-e-mail vil oprette forbindelse til den e-mailadresse, der er knyttet til din Apple-konto.

Sletning af en dobbeltkonto uden uploadede data

Hvis du ved, at du har en dobbeltkonto, der ikke indeholder personlige oplysninger eller filer, du ønsker at beholde, skal du logge ind på den pågældende konto og følge vejledningen til sletning, som du finder her. Vær opmærksom på, at denne handling er irreversibel, og at vores team ikke vil kunne gendanne kontoen.

Sletning af en dobbeltkonto med uploadede data, som du ønsker at overføre eller eksportere

Hvis du har flere konti med unikke data, kan det være en god idé at samle alle dine aktiviteter på én konto – nemlig den, du ønsker at beholde. På nuværende tidspunkt kan kun aktivitetsdata (undtagen aktiviteter, der er indtastet manuelt) overføres fra en konto til en anden. Du kan dog eksportere alle de data, du ønsker at gemme til eget brug, inden du sletter din konto.

Vi foreslår, at du sammenlægger den konto, hvor der er færrest aktiviteter, med den konto, hvor der er flest aktiviteter, eller at du integrerer aktiviteterne fra en gratis konto i din abonnementskonto. Sammenlægning af konti kan kun foretages via Strava-hjemmesiden og ikke i mobilappen.

  • Log into the account FROM WHICH you would like to transfer data.

  • Follow these instructions to bulk export the data on this account.

  • Log ind på den konto, du vil overføre dataene TIL (den konto, du vil beholde).

    1. Pak bulkdata-arkivmappen ud.

    2. Åbn den udpakkede fil og gå ind i mappen "aktiviteter".

    3. Pak alle aktivitetsfiler ud, der er zippede. (Zippede filer vil ende på .gz).

    4. Gå til Strava upload-siden på https://www.strava.com/upload/select.

    5. Klik på "Vælg filer", og naviger derefter til mappen med aktiviteter.

    6. Strava-abonnenter kan vælge op til 25 udpakkede aktivitetsfiler at uploade. Ikke-abonnenter kan vælge op til 15 filer at uploade.

    7. Gentag trin 6, indtil alle udpakkede filer er uploadet til din konto.

  • Once you have transferred all your activity to your primary account that you will keep, log back into the now duplicate account to close and proceed with the Deletion instructions.

For at sammenlægge konti skal du have adgang til den e-mailadresse, der er knyttet til din konto, samt din adgangskode. Uanset om din e-mailadresse er aktiv eller ej, kan du stadig logge ind.

If you need to update the email on your primary account, want to enroll in one-time codes, or update your password, you can do that through your account settings.

If you are unable to merge your duplicate accounts, please contact our support team and provide as much information as possible to help verify your account.

Besvarede dette dit spørgsmål?