Ondersteunde iOS-versies en iPhones

Welke iPhones werken volledig met de Strava-app?

iPhones die iOS 12.0 en hoger ondersteunen, kunnen de recentste versie van de Strava-app downloaden en laten draaien. Hieronder vallen iPhone 5S en latere modellen.

Strava voor iPhone vereist nu iOS 12.0 of hoger voor het volledige functieaanbod. Helaas werken iPhones 5C en eerder niet met de nieuwere besturingssystemen en ondersteunen ze de Strava-app niet meer. Apparaten met iOS 11 (iPhone 5C en eerder) kunnen de Strava-app blijven gebruiken als deze vóór de recente wijzigingen is gedownload. Er zijn echter geen updates van de Strava-app beschikbaar en je kunt de toegang tot bepaalde functies of functionaliteit verliezen. Bijvoorbeeld:

• Je kunt geen kudo's geven en nieuwere activiteiten verwijderen.
  • Je hebt geen toegang tot segmenten, kudo's, foto's en reacties.