Feed sorteren

Hoe het werkt

In de mobiele app van Strava kun je als volgt je voorkeuren instellen om de feed te sorteren: selecteer Profiel > Instellingen (tandwielicoon) > Feed sorteren. Op de Strava-website selecteer je in het dropdownmenu onder je profielfoto Instellingen > Weergavevoorkeuren > Feed sorteren. De instelling die je selecteert, wordt toegepast op je feed op de website en in de mobiele app van Strava.

• Download de nieuwste versie vanuit iTunes of de Google Play Store om er zeker van te zijn dat je toegang tot deze instelling hebt.
  • Eventuele wijzigingen worden alleen toegepast op nieuwe activiteiten, dus je ziet aanvankelijk misschien geen verschil. Activiteiten die aan je feed zijn toegevoegd voordat je je voorkeur veranderde, kunnen niet opnieuw worden gesorteerd.
  • Activiteiten van sporters die je als favoriet hebt gemarkeerd, verschijnen bovenaan je feed, ongeacht hoe je die hebt gesorteerd.
  • Deze instelling wordt niet toegepast op je persoonlijke feed of die van je clubs. Beide worden chronologisch gesorteerd.

Opties om je feed te sorteren

Als je je feed vernieuwt, wordt alle content die je nog niet hebt gezien, bovenaan je feed toegevoegd in de volgorde die je hebt geselecteerd. Alles wat je al hebt bekeken, blijft in dezelfde volgorde staan waarin je het eerder hebt gezien.

• Gepersonaliseerd: we sorteren de items in de feed om ervoor te zorgen dat je geen items mist die het belangrijkst voor je zijn. Deze volgorde is gebaseerd op het soort activiteiten waarop je doorgaans reageert en opvallende activiteiten die je wellicht hebt gemist.
  • Nieuwste activiteiten: de feed is chronologisch gesorteerd in de volgorde waarin de nieuwe activiteiten zijn voltooid. Houd er rekening mee dat het misschien lijkt of sommige activiteiten niet op volgorde staan. Dit komt door de datum waarop de activiteit is geüpload of door gewijzigde privacyinstellingen voor de activiteit.