Hoppa till huvudinnehåll

Hur kan jag redigera integritet-inställningarna för mina tidigare aktiviteter i bulk?

Redigera integritetsinställningarna för alla dina tidigare aktiviteter på Strava i ett enda steg och välj om de ska vara synliga för alla, för dina följare eller bara för dig själv.

Du kan uppdatera integritetsinställningarna för dina aktiviteter och dölja din puls för alla tidigare aktiviteter på en gång via sidan för integritetsinställningar på Stravas webbplats eller i mobilappen. Alla ändringar du gör kommer att tillämpas på alla dina tidigare aktiviteter samtidigt.

På webben går du till sidan för Inställningar genom att hålla muspekaren över din profilbild längst upp till höger och välja Inställningar.

  • Klicka på fliken Integritetsinställningar till vänster.

  • Leta reda på avsnittet ”Redigera tidigare aktiviteter ”, markera antingen ”Aktivitetssynlighet” eller ”Pulssynlighet” och klicka på ”Nästa”.

  • Gör ditt val och klicka på Nästa.

I mobilappen kan du öppna inställningarna via kugghjulsikonen i det övre högra hörnet av någon av flikarna Start, Grupper eller Du.

  • Välj Integritetsinställningar > Redigera tidigare aktiviteter > Kom igång.

  • Markera ”Visning av aktiviteten ” eller ”Pulsvisning” och välj ”Nästa” för att visa alternativen och göra ditt val.

  • Det kan ta några ögonblick innan dina aktiviteter har uppdaterats – under den tiden kan du inte ångra ändringen eller göra några andra ändringar.

Vilka kontrollfunktioner har du?

Med integritetsinställningar för aktiviteter kan du begränsa åtkomsten till sidan med dina aktivitetsinformation till Alla, Följare eller Bara du. För att visas på en offentlig ledartavla måste din aktivitet vara inställd på ”Alla”; om du ändrar inställningen för din aktivitet från ”Alla” till ”Följare” eller ”Bara du” kommer du att förlora alla segmentprestationer för dessa aktiviteter.

Nedan följer en kort översikt över dina alternativ, men du hittar en utförlig beskrivning i avsnittet ”Integritetsinställningar för aktiviteter”.

  • Om du väljer ”Alla” får alla Strava-idrottare full tillgång till dina aktivitetsidor, och alla som besöker webbplatsen kommer att se en version av din aktivitetsida där du är utloggad. Aktiviteten visas på ledartavlor för segment och utmaningar.

  • Om du väljer ”Följare” får dina följare full tillgång till dina aktivitetsidor, men aktiviteten visas inte offentligt på ledartavlorna baserade på segment eller på utmaningslistorna. Personer som inte är följare av sidan och alla andra på webben kommer inte att kunna komma åt den här sidan.

  • Om du väljer ”Bara du” är det bara du som kan komma åt sidan med uppgifter om aktiviteter. Aktiviteten kommer inte att visas som en sammanfattning i din profil eller i klubbens flöden, och den kommer inte heller att visas i några offentliga ledartavlar.

Fick du svar på din fråga?