Når du opretter en ny Strava-konto, vil dine privatlivsindstillinger som standard være som følger:
Profil: Alle
Aktiviteter: Alle
Gruppeaktiviteter: Alle
Flyby: Ingen
Træningslog: Privat
Omtaler: Alle
Hvem kan sende dig beskeder: Følgere
Kortvisning: De første og sidste 200 meter af dine fremtidige aktivitetskort vil være skjult som standard, når du logger ind på Strava-appen.
Produktforbedringer: Aktiveret
Offentlige billeder på ruter: Aktiveret
Deling af aktiviteter med følgere: Tilvalgt
Deling af personlige oplysninger: Tilvalgt
Du kan justere dine indstillinger når som helst, så de afspejler den oplevelse, du ønsker. Disse standardindstillinger gælder ikke, hvis du er under 18 år.
Hvordan kan jeg ændre mine privatlivsindstillinger?
For at justere dine privatlivsindstillinger skal du gå til din side med privatlivsindstillinger på vores hjemmeside eller i mobilappen. For at få mere at vide om at justere dine indstillinger kan du gå til vores privatlivscenter eller læse følgende artikler.
Hvilke oplysninger er altid synlige for alle Strava-medlemmer?
For at gøre det lettere for andre at finde dig, vil visse profiloplysninger altid være synlige for alle Strava-medlemmer, uanset dine privatlivsindstillinger: dit fornavn og efternavn, dit badge (abonnement, pro-atlet eller verificeret), hvis du har et, din biografi samt antallet af følgere og dem, du følger.
Hvilke oplysninger er offentligt tilgængelige for alle på internettet?
Profilside
Hvis privatlivsindstillingerne for din profil er sæt til »Alle«, vil en version af din profilside, hvor man ikke er logget ind, være tilgængelig for ikke-medlemmer. Oplysningerne på din profil kan blive indekseret af søgemaskiner og derfor vises i søgeresultater.
Hvis du indstiller privatlivsindstillingerne på din profilside til »Følgere«, forhindrer du søgemaskiner i at se din Strava-profil og indeksere billeder og oplysninger, der er knyttet til dine aktiviteter.
For at aktivere denne indstilling kan du gå til denne side på hjemmesiden eller gå til Indstillinger > Privatlivsindstillinger i Strava-mobilappen. Din offentlige profil kan blive vist i søgemaskineresultater, indtil søgemaskinen opdaterer sin cache.
Hvis du ønsker at fjerne dine fotos fra Googles søgeindeks, kan du anmode om fjernelse af indholdet ved at følge denfremgangsmåde, der er beskrevet her.
Aktiviteter
Hvis din privatlivsindstilling for aktiviteter er sæt til »Alle«, kan alle på Strava se oplysninger om dine aktiviteter. Hvis indstillingen for privatliv på din profilside også er sat til »Alle«, vil dine aktiviteter være synlige, selv når du er logget ud af Strava.
De første og sidste 200 meter af dine fremtidige aktivitetskort vil dog være skjult som standard, når du logger ind på Strava-appen. Derudover kan alle på internettet muligvis se din placering på ranglister.
Hvis du indstiller privatlivsindstillingerne for din aktivitet til »Følgere« eller »Kun dig«, vil din aktivitet ikke blive vist på ranglisterne, og synligheden af dine aktivitetsoplysninger vil blive begrænset til den valgte privatlivsindstilling (enten »Følgere« eller »Kun dig«).
Ofte stillede spørgsmål
Læs vores ofte stillede spørgsmål om privatliv for at få mere at vide om dine privatlivsindstillinger.