Eerdere activiteiten bewerken

Sinds 4 december 2019 kan een select groepje Strava-leden deze functionaliteit gebruiken.

Je kunt de Privacyinstellingen voor activiteiten voor alle eerdere activiteiten in één keer bijwerken vanuit de privacy-instellingenpagina op de Strava-website of in de Android-app. Let op: de wijzigingen die je aanbrengt, worden op al je eerdere activiteiten toegepast.

  • Ga op de website naar je instellingenpagina door met je muis over je profielafbeelding in de rechterbovenhoek te gaan en Instellingen te selecteren.
    • Ga naar Privacybeheer en scrol naar Eerdere activiteiten bewerken. Vink Zichtbaarheid van activiteit aan en klik op Volgende.
    • Maak een selectie en klik op Volgende.
  • Ga in de Android-app naar Profiel > Instellingen (het tandwiel rechtsbovenin).
    • Selecteer Privacybeheer > Eerdere activiteiten bewerken onder Meer instellingen.
    • Klik op Aan de slag en vink Zichtbaarheid van activiteit aan om de privacy-instellingen voor je activiteiten weer te geven en een selectie te maken.
  • Het kan even duren voordat je activiteiten zijn bijgewerkt. Voordat dat is gebeurd, kun je de wijziging niet ongedaan maken of andere wijzigingen aanbrengen.

Dutch1.jpg

Dutch2.jpg Dutch3.jpg

Wat zijn jouw instellingen?

Met de privacyinstellingen voor jouw activiteiten kun je de toegang tot jouw activiteitsdetails voor iedereen, volgers of voor jezelf beperken. Als je op een openbaar scorebord wilt staan, moet je activiteit op 'Iedereen' zijn ingesteld. Als je dus je activiteiten wijzigt van Iedereen naar Volgers of Alleen jij, dan verlies je alle segmentprestaties voor je activiteiten. Hieronder vind je een beknopt overzicht van je opties. Wil je meer informatie? Bekijk dan Privacyinstellingen voor activiteiten.

  • Selecteer je Iedereen, dan krijgen alle Strava-sporters volledig toegang tot je activiteitsdetails en ziet iedereen op het web een uitgelogde versie van je activiteitsdetails. De activiteit wordt weergegeven op scoreborden voor segmenten en prestaties.
  • Selecteer je Volgers, dan krijgen al je volgers volledig toegang tot je activiteitsdetails, maar wordt de activiteit niet openbaar weergegeven op scoreborden voor segmenten en prestaties. Niet-volgers of anderen op het web krijgen geen toegang tot je activiteitsdetails.
  • Selecteer je Alleen jij, dan heb jij als enige toegang tot de activiteitsdetails. De activiteit wordt niet op je profiel of als samenvatting in clubfeeds weergegeven, en je activiteit wordt niet in openbare scoreborden opgenomen.
Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 4 van 7

Opmerkingen

0 opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.