Når du oppretter en ny Strava-konto, er personverninnstillingene dine som standard følgende:
Profil: alle
Aktiviteter: alle
Gruppeaktiviteter: alle
Flyby: ingen
Treningslogg: privat
Nevnelser: alle
Hvem kan sende deg meldinger: følger
Kartsynlighet: De første og siste 200 meterne av kartene for de fremtidige aktivitetene er skjult som standard når du logger inn i Strava-appen.
Produktforbedringer: aktivert
Offentlige bilder på ruter: aktivert
Dele aktivitetene mine med følgerne mine: valgt
Deling av personopplysninger: valgt
Du kan justere innstillingene dine når som helst for å gjenspeile opplevelsen du ønsker. Disse standardinnstillingene gjelder ikke hvis du er under 18 år.
Hvordan kan jeg endre personverninnstillingerne mine?
For å justere personverninnstillingene dine kan du gå til siden for personverninnstillinger på nettstedet vårt eller i mobilappen. For å lese mer om hvordan du justerer innstillingene dine kan du besøke vårt personvernsenter eller noen av de følgende artiklene.
Hvilken informasjon er alltid synlig for alle Strava-medlemmer?
For å gjøre det lettere for andre å komme i kontakt med deg, vil enkelte opplysninger i profilen din alltid være synlige for alle Strava-medlemmer, uavhengig av personverninnstillingerne dine: fornavn og etternavn, merket ditt (abonnement, proffidrettsutøver eller verifisert), hvis du har et slikt, biografien din og antall følgere/personer du følger.
Hvilken informasjon er offentlig tilgjengelig for alle på internett?
Profilside
Hvis personverninnstillingene for profilen din er satt til «Alle», vil en versjon av profilsiden din der man ikke er logget inn, være tilgjengelig for ikke-medlemmer. Informasjonen på profilsiden din kan bli indeksert av søkemotorer og dermed vises i søkeresultater.
Hvis du endrer personverninnstillingerne på profilsiden din til «Følgere», hindrer du søkemotorer i å se Strava-profilen din og indeksere bilder og informasjon knyttet til aktivitetene dine.
For å aktivere denne innstillingen kan du gå hit på nettstedet eller til Innstillinger > Personverninnstillinger i Strava-mobilappen. Den offentlige profilen din kan vises i søkemotorresultater til søkemotoren oppdaterer bufferen sin.
Hvis du ønsker å fjerne bildene dine fra Googles søkeindeks, kan du be om at innholdet fjernes ved å følgefremgangsmåten som er beskrevet her.
Aktiviteter
Hvis personverninnstillingen for aktivitetene dine er satt til «Alle», kan alle på Strava se detaljene om aktivitetene dine. Hvis personverninnstillingen for profilsiden din også er satt til «Alle», vil aktivitetene dine være synlige selv når du er logget ut av Strava.
De første og siste 200 meterne av kartene for de fremtidige aktivitetene er skjult som standard når du logger inn i Strava-appen. I tillegg kan alle på internett kunne se plasseringen din på resultatlister.
Hvis du endrer personverninnstillingene for aktiviteten din til «Følgere» eller «Kun deg», vil aktiviteten din ikke vises på resultatlistene, og synligheten til detaljene om aktiviteten din vil bli begrenset til den valgte personverninnstillingen (enten «Følgere» eller «Kun deg»).
Ofte stilte spørsmål
Besøk Vanlige spørsmål om personvern for å lære mer om personverninnstillingene dine.