Gå til hovedinnhold

Hvordan kan jeg redigere personverninnstillingene for mine tidligere aktiviteter samlet?

Rediger personverninnstillingene for alle dine tidligere aktiviteter på Strava samlet i ett enkelt trinn, og velg om de skal være synlige for alle, for følgere eller bare for deg selv.

Du kan oppdatere personverninnstillingene for aktivitetene dine og skjule pulsen din for alle tidligere aktiviteter på en gang fra siden for personverninnstillinger på Strava-nettstedet eller i mobilappen. Alle endringer du gjør, vil bli brukt på alle dine tidligere aktiviteter samtidig.

På nettet går du til siden for innstillinger ved å holde musepekeren over profilbildet ditt øverst til høyre og velge «Innstillinger».

  • Klikk på fanen Personverninnstillinger på venstre side av nettsiden.

  • Finn delen «Rediger tidligere aktiviteter », merk av for «Synlighet for aktiviteter » eller «Synlighet for puls», og klikk på «Neste».

  • Gjør valget ditt og klikk Neste.

I mobilappen åpner du innstillingene fra tannhjulikonet øverst til høyre i fanen Hjem, Grupper ellerDu.

  • Velg Personverninnstillinger > Rediger tidligere aktiviteter > Kom i gang.

  • Merk av for «Aktivitetsvisning» eller «Pulsvisning» og velg «Neste» for å vise alternativene og foreta ditt valg.

  • Det kan ta et øyeblikk før aktivitetene dine blir oppdatert — i løpet av denne tiden vil du ikke kunne angre endringen eller foreta andre endringer.

Hvilke kontrollfunksjoner har du?

Personverninnstillingene for aktiviteten din lar deg begrense tilgang til detaljsiden for aktiviteten til alle, følgere eller kun deg. For å vises på en offentlig resultatliste for segmenter må aktiviteten din være satt til «Alle»; hvis du endrer aktiviteten fra «Alle» til «Følgere» eller «Kun deg», mister du eventuelle segmentprestasjoner knyttet til disse aktivitetene.

Nedenfor finner du en kort oversikt over alternativene dine, men du kan lese en utdypende forklaring i «Personverninnstillinger for aktiviteter».

  • Hvis du velger «Alle», vil alle Strava-atleter ha full tilgang til aktivitetssidene dine, og alle på nettet vil se en versjon av aktivitetssiden din som er beregnet på atleter som ikke er logget inn. Aktiviteten vises på resultatlister for segmenter og utfordringer.

  • Hvis du velger «Følgere», vil følgerne dine ha full tilgang til aktivitetssidene dine, men aktiviteten vil ikke vises offentlig på resultatlistene for segmenter eller utfordringer. De som ikke er følgere, og alle andre på nettet, vil ikke kunne få tilgang til denne siden.

  • Hvis du velger «Kun deg», er det bare du som har tilgang til siden med detaljer om aktiviteten. Aktiviteten vil ikke vises som et sammendrag i profilen din eller i klubbens nyhetsstrøm, og den vil heller ikke vises på noen offentlige resultatlister.

Svarte dette på spørsmålet?