Privacyinstellingen

Op 26 september 2018 hebben we de privacyinstellingen vereenvoudigd, zodat ze makkelijker te begrijpen zijn. Hieronder staat een kort overzicht van de privacyinstellingen. Als je meer informatie over een bepaalde instelling wilt lezen, klik dan op 'Meer informatie'.

Profielpagina

Stel de privacyinstellingen voor je profiel in op Iedereen als de hele Strava-community je volledige profiel mag zien. Stel de privacyinstelling voor je profiel in op Volgers als je bepaalde profielgegevens wilt verbergen voor niet-volgers. Meer informatie.

Activiteiten

Met je privacyinstellingen voor activiteiten kun je toegang tot je pagina met activiteitsdetails geven aan iedereen, volgers of alleen jezelf. Je kunt een standaardvoorkeur instellen, zodat je activiteiten automatisch met deze selectie worden geüpload en/of jij de zichtbaarheid van afzonderlijke activiteiten kunt wijzigen. Meer informatie.

Groepsactiviteiten

Stel je privacyinstellingen voor groepsactiviteiten in op Iedereen als andere sporters mogen zien dat je deel uitmaakte van een groep. Stel de privacyinstelling voor groepsactiviteiten in op Volgers als alleen je volgers of degenen die jij volgt, mogen zien dat je deel uitmaakte van een groep. Je kunt deze instelling aan- of uitschakelen voor afzonderlijke activiteiten. Meer informatie.

Trainingslog

Je trainingslog is standaard privé. Je kunt het openbaar maken als je het wilt delen met je vrienden, trainer of andere sporters. Meer informatie.

Flybys

Je kunt je volledig afmelden voor deze functie als je niet wilt dat je activiteiten worden opgenomen in Flybys. Meer informatie.

Metro en Heatmap

Je kunt kiezen of je je openbare activiteiten wilt bijdragen aan Metro en Heatmap. Meer informatie.

Privacyzones

Maak een privacyzone om de delen van je activiteit die beginnen of eindigen in je privacyzone, te verbergen voor andere Strava-sporters. Meer informatie.

Een sporter blokkeren

Als je bepaalde profielgegevens en activiteiten wilt verbergen voor een andere sporter, kun je onze blokkeringstool gebruiken.  Meer informatie.